*Nettavisen* Livsstil.

Zara Larsson kalte Benjamin Ingrosso for «sin våte drøm». Nå svarer han

Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso har nettopp «friend-zonet» Zara Larsson.

30.10.19 10:22

Tidligere denne måneden fikk Zara Larsson (21) flere til å sette kaffen i halsen da hun gikk ut på Instagram og la opp til en veldig offentlig flørt med sin svenske artistkollega, Benjamin Ingrosso (22).

- En drøm er jo Benjamin Ingrosso. Altså, det er jo en våt, j*vla drøm som man har, sa hun blant annet i videoen, med påskriften «Benjamin Ingrosso, skal vi bli sammen».

Klikk på bildet for å forstørre. SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: Benjamin Ingrosso tar bladet fra munnen etter het flørt med Zara Larsson.

SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: Benjamin Ingrosso tar bladet fra munnen etter het flørt med Zara Larsson. Foto: NTB Scanpix

Zara Larsson og Benjamin Ingrosso er to av Nordens største sangstjerner. Samtidig er Ingrosso også blitt en stor realitystjerne gjennom familiens serie «Wahlgrens verden».

Klikk på bildet for å forstørre. FILMET KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Her forteller Zara om hvordan hun kunne tenke seg å våkne opp til Benjamins frokost hver morgen.

FILMET KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Her forteller Zara om hvordan hun kunne tenke seg å våkne opp til Benjamins frokost hver morgen. Foto: Skjermdump: @zaralarsson/Instagram

Svarer på romanseryktene

Etter et noe lunket svar fra Ingrosso, der han mer eller mindre republiserte Larssons video med teksten «okei, vi kjør», har fansen spekulert på om dette faktisk var starten på en mulig romanse. Flere var overbevist om at det faktisk var en flørt mellom de to svenske superstjernene.

I et intervju med den svenske avisen Aftonbladet legger imidlertid Ingrosso lokk på alle spekulasjoner.

- Vi er bare venner, sier han til avisen og legger til at han ble svært smigret over å motta en kjærlighetserklæring av Larsson.

Likevel legger han ikke skjul på at han er åpen for at den lille Instagram-flørten kan utvikle seg.

- Jeg har verken takket ja eller nei, sier han.

Ikke første gang

Larsson er ikke fremmed for å ty til sosiale medier for å uttrykke sin kjærlighet overfor en gutt.

Da hun i sin tid oppdaget det som senere skulle bli kjæresten, Brian Whittaker, som det imidlertid er slutt med i dag, la hun ut et bilde av ham på på Twitter, med påfølgende tekst:

- «Hvem er du hvor bor du hvor gammel er du hvorfor er du så fin hvordan liker du eggene dine om morgenen?»

Whittaker forsto nok at Zara var ok pluss interessert, og året etter bekreftet de romansen. De to bekreftet forholdet i 2017, men på sensommeren to år senere gikk duoen fra hverandre.

Zara Larsson bekreftet tidligere i år at det var slutt mellom henne og den britiske modellen. Det skjedde etter lang tids hinting på blant annet Instagram stories.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.