Gå til sidens hovedinnhold

De er klare for å underholde deg

En rekke hip hop-artister deltar på årets «Summer Jam» og du kan få gratis billetter.

(BIIPMAG): Lørdag 18.juli er det klart for årets «Summer Jam» på Sentrum Scene i Oslo. På scenen står blant annet 50 Cents høyrehånd i G-Unit, el Axel og Jaa9 & Onkl P.

Gratis billetter
Hvis du er heldig så kan du se alle artistene på scenen helt gratis. Radiostasjonen The Voice og Coca Cola deler nemlig ut 1000 gratis billetter. Sjekk ut coke.no for mer informasjon. Du kan også vinne musikk fra artistene.

Lloyd Banks
Lloyd Banks i G-unit vokste opp i Queens i New York sammen med 50 Cent og er i dag hans høyre hånd. Debutalbumet «Beg for mercy» har blitt en stor suksess og har solgt over 6 millioner verden over. Nå er han klar for å underholde det norske publikummet på Sentrum Scene.

Jaa9 & Onkl P
Husker du Jaa9 og Onkl Ps hit «Kjendisparty»? Nå er de tilbake med sommerlåten «Glir forbi» som stadig spilles på radioen om dagen. Gutta gleder seg nå til å stå på scenen og fremføre sin nye låt.

Sjekk musikken til gutta her!

El Axel
El Axel er en av Europas beste battlerappere og er for tiden ute med ny singel. I tillegg har han en haug med kule låter fra den NastyKutt-produserte nesteskiva som snart kommer.

Sjekk musikken til el Axel her!

I tillegg kommer også artistene Nico D & Admiral P, Sirius og Sama D & Emilio.

Det er fri alder på galleriet og 18 år i hovedsalen. Showet starter klokken 20.00.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken