Gå til sidens hovedinnhold

Lokker med januarkupp

Boligselgerne som ikke fikk solgt før jul, prøver igjen nå. Sjekk visningshelgen.

«Med denne prisen er dette garantert en god investering. Sammenlign prisen med hva de andre forlanger i samme adresse, så forstår du det!», skriver megleren for en liten toroms på Grønland til 1.790.000, på Finn.no.

NA24 - din næringslivsavis

I overskriften reklameres det med et januar-avslag på 100.000 kroner, og litt lenger ned i teksten finner vi ytterligere et salgsargument til hvorfor kjøpe nå.

«Benytt denne helgen til å gjøre et skikkelig boligkupp i et område i sterk og positiv utvikling», står det.

Prøver på nytt
Skulle ikke helgens visningstidspunkt passe, skriver megleren at han er parat til å troppe opp «når som helst».

Mindre sentrumsnære leiligheter dominerer denne visningshelgen, og en annen toroms på 27 kvadrat tilbys på «Beste Kampen» til en pris av 590.000 kroner. Her følger fellesgjelden på drøye millionen med på kjøpet, som skal nedbetales over 48 år.

Av de 456 objektene som har visning lørdag og søndag, er over halvparten andelsleiligheter.

En av boligene som ikke ble solgt jul er en enebolig på Fredensborg på 67 kvadratmeter BOA, også den med to rom og kjøkken (pluss kjellerrom). Prisantydningen er satt til 3.750.000, 250.000 kroner under verditaksten på 4 millioner. Blant attributtene er den selveide hageflekken på 160 kvadratmeter, som er sjelden kost så nære sentrum.

Dyrest under 10 mill.
I Steinhammerveien på Nordstrand gjøres også et nytt forsøk i 2008 på å selge en renovert 61 kvadratmeter leilighet med ny pris: 2,6 millioner. Verditaksten er 2,8 millioner.

Den dyreste eiendommen i Oslo denne helgen kan bli din for under 10 millioner: En 167 kvadratmeter stor leilighet på fasjonable Gimle med en prislapp på 9.490.000 millioner.

I den andre enden av prisskalaen finner vi flere konseptleiligheter med høy fellesgjeld i «Living-in-a-box»- på Majorstua og Consept Urban Base på Hasle. Boligbaronen Arne Hvidsten, som står bak det førstnevnte, har stanset satsingen på denne typen boform i Norge, og satser nå på eksklusive boligdrømmer i Thailand.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller