Gå til sidens hovedinnhold

Stjernenes nye favoritt?

Emma Watson og Mischa Barton kan ha funnet det perfekte antrekk for «bad hair days».

(SIDE2): «Harry Potter»-stjernen, Emma Watson, så strålende vakker da hun overvar Giles visning under London Fashion Week.

Se flere bilder nederst i saken!

Moteriktig
Den unge stjernen som spiller Hermine i Potter-filmene, var moteriktig kledt med rød leppestift, enkle øredobber og et skjerf som eneste accessories.

Watson hadde tatt turen for å få med seg visningen til den britiske designeren Giles Deacon.

Giles har designet for Jean Charles De Castelbajac, Louis Vuitton og Ralph Lauren. Han ble også kåret til årets britiske designer i 2007.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tur til månen
Også den amerikanske skuespilleren Mischa Barton var å se på første rad.

Den trendy Hollywood-yndlingen hadde på seg en hvit kjole, med matchende hårbånd og så svært yndig ut der hun satt og fulgte nøye med på de kreative kreasjonene.

Giles viste hjelminspirerte hodeplagg og PVC-dresser, som ga assosiasjoner til en måneferd. Elizabeth Jagger og modellen Erin O`Connor var også å se på visningen.

Supermodell Agyness Deyn blant dem de fikk se på catwalken.

Den pussige hjelmen vil nok neppe bli en gjenganger blant folk flest, men Side2 ser at den kan være nyttig på såkalte «bad hair days».

Mette-Marit til designåpning
I dag åpner Kronprinsesse Mette-Marit designutstillingen 100% Norway i forbindelse med London Design Festival, som pågår samtidig med London Fashion Week.

- Norsk design er i ferd med å innta en helt spesiell posisjon internasjonalt, og som beskytter for Norsk Designråd gleder jeg meg over utviklingen, skal Mette-Marit ha uttalt i en pressemelding tidliger.

Les hele saken: Mette-Marit til eksklusiv åpning

872

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot