Følg oss på FACEBOOK

Den britiske hovedstaden er blant verdens ledende på shopping, uteliv og kulturtilbud, og har bydeler for enhver smak. Mange og billige direkteruter fra norske flyplasser sørger for å holde populariteten ved like, og London egner seg ypperlig for både jenteturer, gutteturer, familieturer og romantiske langhelger.

Last ned gratis guide til LONDON

Kongens park i London

Regents park er det største grøntarealet i London sentrum, og huser både London Zoo, store sportsområder og et eget uteteater. I parkens nordlige ende kan du klatre opp på Primrose Hill og få en strålende utsikt over byen.
Nyt en kopp English tea og en scone i Garden Café (Queen Mary's garden) eller spis en hjemmelaget pølse hos The Honest Sausage (rett ved London Zoo).
Parken produserer også egen honning; Regents Park Honey.

PÅ STORBYFERIE MED BARN

Retroguiding i London

Selskapet Small Car Big City tilbyr artige og interessante guidede turer i en original Mini Cooper fra 1960-tallet. Guiden og sjåføren er kledd i tidsriktige klær og Beatles-låter spilles på anlegget mens du opplever London på retromåten. En time i en Mini for tre personer, inkludert guide, koster 920 kroner.

Pur glede i London

London er musikalene og teatrenes by. På toppen av lista troner for tiden Priscilla the Dessert Queen, et fyrverkeri av en musikal med lassevis av morsomme, skeive referanser. Musikalen har fått overveldende gode kritikker, og vant nylig fire «What’s On Stage 2010»-priser for beste nye musikal, beste mannlige skuespiller, best scenedesign og best koreografi.

London for matentusiastene

Borough Market er Londons mest spennende matmarked, og det er hit kokker, restauranteiere og ivrige amatører kommer om de skal ha det lille ekstra. Som turist kan du gå i timesvis i de vakre mathallene og fråtse og fortape deg i gode oster, brød, pølser og grønnsaker.

10 HEITE STORBYER

Lær noe nytt i London

Hvorfor ikke bruke en av dagene i London til å lære noe nytt? Det finnes mange spennende og rare kurs i britenes hovedstad. Lær for eksempel hvordan du lager isskulpturer, gjør tryllekunstner eller lær mer om te av tespesialisten Jane Pettigrew.
www.davenportsmagic.co.uk
www.intotheblue.co.uk
www.janepettigrew.com

ABONNER PÅ REISER & FERIE digitalt eller på papir