Gå til sidens hovedinnhold

«Lost» blir enda mer innviklet

I sesong fem får seerne ikke vite verken hvor eller når handlingen finner sted.

(SIDE2:) Seere som har fulgt med helt fra første episode kan kanskje komme til å irritere seg over den nye vrien produsentene har bestemt seg for.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Det var på Comic Con, den store tegneserie- og sci-fi-messa i San Diego, at de nye planene ble avslørt, melder BBC. Produsentene fortalte at de kommer til leke seg med programmets tilbakeblikk/framtidsklipp-formel.

Prøve noe nytt
- Vi skal prøve noe nytt i år, vi skal blande alt sammen, forklarte utøvende produsent, Carlton Cuse.

«Lost» handler om en gruppe overlevende fra et flykrasj, som ender opp på en øde øy. Serien vant en Golden Globe for beste dramaserie i 2006.

Utøvende produsent Damon Lindelof sa at «framtidsklippene var litt begrensende», siden de bare kunne vise en gruppe med seks overlevende som seerne visste allerede hadde unnsluppet øya.

Forvirrende
- Vi kunne bare fokusere på «The Oceanic Six» fordi vi ikke ønsket å avsløre visse ting, som at Desmon kommer seg bort fra øya, sa han

- Når sesong fem starter, kommer du ikke til å vite når eller hvor du er. Og måten vi forteller historiene på vil være annerledes også.

ABC, kanalen som lager «Lost» har tillatt produsentene å sette en sluttdato for serien, som vil avsluttes etter sesong seks.

- For oss er det en stor fordel å få sette en sluttdato, og det lar oss få komme til et vendepunkt, forklarer Cuse.

- Følg med!
- Vi visste nøyaktig hvor mye historie vi hadde igjen, og det ga mye nytt liv til sesong fire. Det har vært skikkelig spennende å planlegge sesong fem nå.

Lindelof fortalte de 6500 oppmøtte fansene at de som fulgte med til slutten av sesong seks, ville få sin belønning.

- Vi mener at vi har mange kule ting fra nå av og fram til da.

Nominert til Emmy
«Lost» har nettopp blitt nominert til en Emmy for Beste Dramaserie, og vil få vite om de har vunnet under prisutdelingen den 21. september.

Femte sesong av «Lost» er tilbake på TVNorge våren 2009.

Flere saker fra Comic Con:

Viste de første klippene

Se den nye Terminator-traileren

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken