En Worcester-kvinne er overbevist om at hun har kjøpt vinnerkupongen til en uavhentet lotteripremie på 33 millioner pund, eller svimlende 411 millioner norske kroner, fra The National Lottery.

Problemet er bare at hun kom til å glemme lottokupongen i jeansene sine, som hun puttet i vaskemaskinen, skriver The Telegraph.

- Sover ikke om nettene

Kvinnen ønsker ifølge avisen å være anonym, men sier:

- Jeg har vært et nervevrak. Jeg har ikke sovet om nettene. Etter at jeg fant den i jeanslommen min, har datteren min og jeg forsøkt å tørke den med en hårføner.

Hun skal ha tatt med vinnerloddet til en aviskiosk i Worcester fredag, og forteller:

- Du kan se 2016, men ikke datoen. Dette er en av de kun to kioskene eg kjøper lottokupongene mine, og jeg husker at jeg kom hit denne dagen eller dagen før fordi jeg måtte kjøpe noe annet.

Viktige tall forsvunnet

The Telegraph melder at selv om kupongen har den riktige kombinasjonen av tall - 26, 27, 46, 47, 52, 58 - har runden i vaskemaskinen fått datoen til å forsvinne, sammen med strekkode og serienummer.

Nettopp dette kan utgjøre en stor forskjell når det gjelder om hun får utbetalt premien av The National Lottery eller ikke.

Les også: Ektepar vant 4,7 milliarder kroner i lotto

Må vente 180 dager

Kvinnen har fått beskjed av aviskiosken om å levere inn lottokupongen til Camelot UK Lotteries, som står bak The National Lottery, for å få den undersøkt grundigere.

Selskapet råder alle som mistenker at de har en vinnerkupong som er mistet, stjålet, eller ødelagt å gi et skriftlig krav i løpet av 30 dager, med så mange detaljer rundt kjøpet som overhodet mulig.

Hvis kravet godkjennes, vil premien utbetales etter 180 dager.

Til The Times sier kvinnen:

- Nå må jeg vente til juli for å finne det ut.