(SIDE2): I fjor sommer ble det kjent at One Direction-medlemmet Louis Tomlinson ventet barn med ekskjæresten Briana, og i dag skal dagen hvor babyen kom til verden endelig være her.

Artisten selv har ikke bekreftet ryktene, men Twitter har eksplodert med gratulasjoner fra fans og følgere. Også bestemoren til Briana har lagt ut en Instagram-post med gratulasjon til barnebarnet og sangeren.

Les også: 10 grunner til å elske Harry Styles

#WelcomeBabyTomlinson

Ikke overraskende tok det ikke lange tiden før fanskaren hadde opprettet en egen emneknagg på Twitter for den nyfødte babyen, og nå hagler det med gratulasjoner under emneknaggen #WelcomeBabyTomlinson.

Mens de fleste velger å gratulere popstjernen, er det også noen benytter anledningen til å gjøre narr av alt oppstyret.

Mens den nybakte oldemoren rett og slett benytter anledningen til å dele et bilde med en nydelig tekst på Instagram.

Venter i spenning

Nå venter hele verden i spenning på at Louis Tomlinson selv skal bekrefte nyheten, og ikke minst hva den lille nyfødte skal hete, og hvilket kjønn det er.

Det er uklart om Tomlinson selv var til stede under fødselen eller ikke. Han og Briana skal kun ha datet en kort periode før graviditeten ble kjent, og nå er han koblet sammen med Danielle Campbell.

Likevel ser det ut som om graviditeten har brakt det tidligere paret tettere sammen, da Louis tok en egen tur til Los Angeles for å tilbringe tid med henne og hennes familie gjennom sommeren.