(SIDE2): Det er sju måneder siden Louise Angelica Riise (24) og John Arne Riise (34) ble gift i Nordberg kirke i Oslo , og siden den gang har bloggeren solgt vesker, sko og klær via sin Instagram-profil til en verdi av over en halv million kroner, skriver Se og Hør.

Blant annet har hun solgt brudekjolen, som hadde en verdi av 15.000 kroner, samt en rekke design-vesker. Dette kommer i tillegg til veskene hun solgte før sommeren, som var verdt 130.000 kroner.

LES også:Her er den elleville historien bak Riises Kardashian-selfie

OG dette:Her klikker det for Riise

Paret flyttet fra London til Kypros i fjor høst, etter at John Arne gikk fra fotballklubben Fullham til Apoel. Louise Angelica sier til ukebladet at salget av gjenstandene hennes har vært en del av ryddeprosjektet i forbindelse med flyttingen, da hun fant ut at hun hadde mer enn hva hun brukte.

Se og Hør har regnet fortjenesten på salget ut fra veiledende utsalgspris på tilsvarende varer i nettbutikker, men Louise Angelica vil ikke kommentere om hun tjener noe på salget av vesker og sko.

LES også: Se bildene fra Riises bryllupsreise

OG les: Riise: - Tårene bare sprutet

Men hun innrømmer indirekte at hun ikke alltid betaler fullpris selv.

– Hva de koster nye og hva jeg har betalt for dem, er ikke alltid samme sak. Jeg har ingen kommentarer til mitt garderobebudsjett, hvor jeg handler eller hvilke priser jeg får på klær, mat, vesker eller noe annet. Jeg anser det som en privatsak, sier hun.

Bloggeren har blant annet solgt Chanel og Hermés-vesker til over 100.000 kroner, enkelte helt nye andre, bare brukt et par ganger. Hun sier til Se og Hør at hun følger med på mote og skriver blogg blant annet om den interessen, og at hun derfor også selger en del gjenstander.

LES mer: - John Arne er jo fotografen min

OG her: Boikotter Se og Hør

Louise Angelica er en ivrig bruker av Instagram, og legger stadig ut bilder av seg selv i nye antrekk. Hun har tidligere fortalt Side2 at John Arne er fotografen hennes, og at han er svært flink å vurdere motiver og lysforhold.

Noen av bildene hennes ser du under:

LES også: Nettavisen besøkte paret i London

HTML EMBED

keep'em coming ✔️ #ootd #newblogpost #louiseangelicariisecom

Et bilde publisert av Louise Angelica Riise (@louiseangelicariise) Jan. 10, 2015 at 6:13 PST

HTML EMBED

#ootd

Et bilde publisert av Louise Angelica Riise (@louiseangelicariise) Jan. 9, 2015 at 1:18 PST

HTML EMBED

mmm hot chocolate ☕️ new blogpost #louiseangelicariisecom

Et bilde publisert av Louise Angelica Riise (@louiseangelicariise) Jan. 8, 2015 at 10:27 PST