Gå til sidens hovedinnhold

Stjernenes yngste fashionista

Lourdes Ciccone Leon er kun 11 år - men mer motebevisst enn de fleste.

(SIDE2): Madonnas 11 år gamle datter Lourdes Ciccone Leon er allerede et stort stilikon. Bli bedre kjent med fashionistaen her.

Bildespesial lenger ned

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nerdebriller
«Lourdes Leon is Fashion Forward» skriver Just Jared. Nettstedet hyller den unge Madonna-datterens stil, og viser spesielt et bilde der Lourdes fredag gikk fra Kabbalah-kirken i New York iført et par trendy gule og rosa knytestøvler og svarte nerdebriller.

Men den unge jenta bør for all del ikke lese for mye om seg selv på nettet - det er ikke alt som er like positivt skrevet om henne. Se innleggene her.

Mini-Madonna
Det er trolig tøft for noen å vokse opp i skyggen av superstjerne til en mor. Men Lourdes ser ut til å ha taklet det på en utmerket måte. Hun er allerede godt kjent med at paparazziene kan lurt rundt ethvert hjørne - og viser seg dermed fra sine beste sider.

Da hun nylig var ute på New York-tur med sin pappa, Carlos Leon, kunne ikke fotografene få nok av hennes flotte stil og elegante blikk.

I en alder av kun 11 år ser hun virkelig ut som en stor Mini-Madonna. Hvor skal dette lede hen, mon tro? Side2 tipper vi i hvert fall kommer til å se mye til Lourdes i tiden fremover...

Liker du Lourdes Leons stil? Diskuter lenger ned

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken