(SIDE2): Madonnas 11 år gamle datter Lourdes Ciccone Leon er allerede et stort stilikon. Bli bedre kjent med fashionistaen her.

Bildespesial lenger ned

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nerdebriller
«Lourdes Leon is Fashion Forward» skriver Just Jared. Nettstedet hyller den unge Madonna-datterens stil, og viser spesielt et bilde der Lourdes fredag gikk fra Kabbalah-kirken i New York iført et par trendy gule og rosa knytestøvler og svarte nerdebriller.

Men den unge jenta bør for all del ikke lese for mye om seg selv på nettet - det er ikke alt som er like positivt skrevet om henne. Se innleggene her.

Mini-Madonna
Det er trolig tøft for noen å vokse opp i skyggen av superstjerne til en mor. Men Lourdes ser ut til å ha taklet det på en utmerket måte. Hun er allerede godt kjent med at paparazziene kan lurt rundt ethvert hjørne - og viser seg dermed fra sine beste sider.

Da hun nylig var ute på New York-tur med sin pappa, Carlos Leon, kunne ikke fotografene få nok av hennes flotte stil og elegante blikk.

I en alder av kun 11 år ser hun virkelig ut som en stor Mini-Madonna. Hvor skal dette lede hen, mon tro? Side2 tipper vi i hvert fall kommer til å se mye til Lourdes i tiden fremover...

Liker du Lourdes Leons stil? Diskuter lenger ned

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!