Gå til sidens hovedinnhold

Se, så like de er!

Madonnas datter er prikk lik sin mor, i både utseende og stil.

(SIDE2): Det er liten tvil om hvem som er forbilde til Madonnas datter, Lourdes «Lola» Leon (13). Det unge moteikonet blir bare mer og mer lik mamma, både i utseende og klesstil.

Se flere bilder fra premieren nederst i saken!

«Material Girl»
Da Lourdes og Madonna (51) ankom premieren av filmen «Nine» i New York tidligere denne uken, var det ikke vanskelig å se hvor den unge skjønnheten hadde hentet sin inspirasjon fra.

Kledt i et kort skjørt med blonder, trang skinnjakke, perler, nettingstrømpebukse og høye dr. Martens sko så hun rett og slett ut som om en «Material Girl».

Bitt av 80-tallsbasillen
Dette er derimot ikke første gang det har blitt trukket assosiasjoner mellom Lourdes sin klesstil og 80-tallet.

Tidligere i år har hun blitt observert med tyllskjørt og tights, men det er ikke før nå stilen har vært så gjennomført og voksen.

Ungt moteikon
Lourdes, som har arvet pappas mørke og eksotiske farger og mammas vakre utseende, har lenge blitt anerkjent som et moteikon på grunn av sin kule klesstil.

Mamma Madonna har ved flere anledninger blitt observert i datterens klær, men denne gangen så det altså ut som Lourdes hadde hentet sin inspirasjon fra mamma.

Se flere bilder av Lourdes og hennes kule klesstil nederst i saken!

Legg også merke til at den unge trendsetteren hadde på seg knallgrønn neglelakk. Side2 spår at dette kan bli en trend, men da kanskje blant den yngre garde.

Elegant 80-tallstil
Madonna på sin side hadde også valgt å kle seg i et 80-tallsinspirert antrekk for anledningen. I svarte blonder og lange svarte hansker var derimot mamma mer elegant i stilen.

Den korsettlignende toppen og korset rundt halsen ga allikevel assosiasjoner til hennes storhetstid på 80-tallet, og det var liten tvil om at de to kvinnene hadde valgt antrekk som skulle matche og utfylle hverandre.

Beskytter datteren
Å se Madonna og Lourdres sammen i offentlig sammenheng er ikke hverdagskost. Madonna har vært svært beskyttende overfor sin datter, og det er dermed ikke ofte man ser de to sammen på offentlige tilstelninger.

Å se de to stråle sammen på den røde løperen var ekstra hyggelig siden det siste året har vært noe turbulent for familien.

Madonna og Guy Ritchie har vært gjennom en svært offentlig skilsmisse, og Madonna uttalte i et intervju med «The Rolling Stone» at hun eller ville kaste seg foran et tog enn å gifte seg igjen.

Skuespillerdrøm?
Det er derimot bare et spørsmål om tid før vi vil se mye mer av unge Lourdes.

Det er nemlig ikke bare klesstilen Lourdes kopierer av mamma, hun har også gått på samme dramaskole som sin mor. Skjønnheten har tatt dramatimer ved «Manhattan's Professional Children’s School», en skole som er anerkjent for sin dramaundervisning.

Skuespillerer som Macaulay Culkin, Sarah Jessica Parker og Scarlett Johansson har også tatt dramatimer her, og nå vil bare tiden vise om det er en skuespillerdrøm Lourdes går rundt og bærer på.

2669

Reklame

Sjekk hva mobilselskapet har gjort med prisene

Kommentarer til denne saken