Gå til sidens hovedinnhold

Lover direktesendt munnsex

Du vil ikke tro hva Ted Nugent sa til en reporter under et intervju. Se vår lille samling med gullkorn fra rockens villmenn.

(SIDE2:) - Det var som å være mormoner og være gift med tre jævla hurper, har Dave Mustaine sagt om forrige samling med Megadeth.

Det er P3-programmet Pyro som har gjort et nytt dypdykk i noen av de beste sitatene fra rockestjernene, og vi bringer dem gladelig videre.

Her er noen smakebiter:

«Mötley Crüe? Deres samlede IQ tangerer knapt romtemperaturen», sa Jaz Coleman fra bandet Killing Joke om Crüe.

Justin Hawkins fra The Darkness forklarer hvorfor rockestjerner gjør toskete ting:

- Dessverre vil verden at rockeband skal være idioter.

At motorsykler er blant de hotteste tilbehør for heavyrockere er helt klart, men det er Harley Davidson som er best, skal vi tro Judas Priest-vokalist Rob Halford:

- Harley Davidson-sykler passer fint inn i det store rock & roll-bildet. De er høylytte, de stinker og gjør folk forbanna.

Ted Nugent, kjent som høyreekstrem gale-Matias innen heavyrocken, har kanskje det drøyeste fra denne ukens Pyro-dose. Dette sa han i et intervju med magasinet Classic Rock, etter at han nettopp hadde truet med å rive understellet av reporteren:

- Hvis du kan vise meg et mer energisk, utfordrende, uforfalsket moro stykke musikk enn «Wango Tango», skal jeg personlig sy pikken din på igjen og suge den - på direktesendt TV, sa Nugent.

Klikk her for å se side på side med rockesitater på Pyros nettsider.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien