Idar Vollvik drømte om en pris på sitt Ludo-eventyr på 535 millioner kroner. Men, slik blir det ikke. Ifølge Finansavisen har meglerhusene ABG Sundal Collier og Carnegie kuttet prisen på selskapet i to, når de nå skal ut å hente penger til selskapet.

Avisen skriver at Ludo prises til 200 millioner kroner.

Må selge alle Ludo-aksjene
Med en prising nede på 200 millioner kroner, kan det hende at Vollvik må selge alle aksjene sine i Ludo for å betjene gjelden sin. Med den nye prisingen sitter Vollvik på aksjer verdt 180 millioner kroner. Dette tilsvarer det den kjente mobilgründeren skylder i skatt og til meglerhuset First Securities.

Vollvik skal i utgangspunktet gjennomføre emisjonen for å kjøpe Ventelos mobilkunder. Prisen kun for disse kundene skal være 200 millioner kroner.

Mindre penger enn mamma
De siste årenes comeback-kid, i hvert fall i media, er gründeren Idar Harry Vollvik. Etter å ha tapt mesteparten av pengene han fikk fra salget av mobilselskapet Chess på katastrofal børstrading, har han blant annet satset for fullt på mobilselskapet Ludo.

Tidligere har han meldt om fantastisk vekst i antallet kunder og at selskapet tjener penger. Men så langt vises ikke det siste i den karismatiske investorens skattetall. Idar Vollvik står nemlig oppført uten både formue og inntekt, mens moren Gerd kan skilte med en inntekt på drøyt 101.280 og en formue på 239.786 kroner.

- Alle mine verdier er i mitt investeringsselskap, som tjente 15 millioner i fjor. Grunnet min tidligere fadese på aksjefronten vil det ikke synes noen plusstall før dette året blir offentliggjort - det vil si til neste år, har Vollvik tidligere uttalt til NA24.