Gå til sidens hovedinnhold

Ikke mer Luksusfellen på Magne

Kveldens episoden blir Magne Gundersens siste som økonomisk ekspert i «Luksusfellen».

(SIDE2:) Samtidig som det er klart for siste episode i denne runden av «Luksusfellen», er det klart at økonomisk ekspert, Magne Gundersen, takker nei til en ny runde med det populære programmet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Gundersen jobber til vanlig som forbrukerøkonom i SpareBank 1, og sier at han ønsker å satse mer på dette.

– Det har vært et utrolig givende år med store utfordringer. Responsen fra utallige seere viser at dette er et svært aktuelt program som favner vidt. Nå vil jeg bruke mer tid på rollen min som forbrukerøkonom, sier Magne Gundersen i en pressemelding fra banken.

Flotte mennesker
Gundersen har jobbet sammen med dagbladets Hallgeir Kvadsheim som TV3s ekspertpanel i serien der mennesker som har havnet i økonomisk uføre blir hjulpet tilbake på beina.

– Mange har virkelig kjent seg igjen i de situasjonene og problemene som vi møter i programmet. Jeg synes at alle de som stiller opp er modige. Selv om deltakerne har oppført seg økonomisk uklokt, er de ressurssterke og flotte mennesker. Og det er fantastisk å se hvordan de har tatt tak i en vanskelig situasjon og ryddet opp i økonomien, sier han.

Veldig fornøyde
I TV3 er de veldig fornøyde med Gundersens innsats, og synes det er synd å se ham gå.

- Magne har gjort en fabelaktig jobb i løpet av de to siste sesongene, og vi er triste for at han ikke hadde mulighet for å bli med videre, sier presseansvarlig i TV3, Øyvind Rognlien Skovli.

- Vi er glade for at Hallgeir har takket ja til enda en sesong, og vi jobber med å få på plass en erstatter for Magne.

TV3 søker allerede etter nye deltakere til en tredje runde av økonomiprogrammet.

Har for lave inntekter
I kveldens episode møter vi Stig André og Laila, et ungt par med to barn som sliter med å få endene til å møtes. Laila har en svært varierende inntekt, samtidig som forbruket ikke minsker.

Nå har de uante beløper i inkassokrav og de får ikke betalt strømregninger, bilforsikring og barnehageplass. Nå avhenger de av lån fra venner og familie for å komme seg ut av uføret.

Se «Luksusfellen» på TV3 i kveld, onsdag, klokken 20.30

Kommentarer til denne saken