Ibiza

Navnet til denne middelhavsøya kan gi mange assosiasjoner til ulekker ungdomsfyll og fest, men den slags foregår på temmelig avgrensede områder.
På Ibiza satses det blant annet mye på luksuriøs gårdsturisme, vinopplevelser, og mengden boutique-hoteller øker stødig fra sesong til sesong. Gamle landeiendommer omformes til lekre hotell, der naturskjønne omgivelser, historikk og mattradisjoner blandes med moderne luksus og design.
Tilbudet av velutstyrte ferievillaer til leie er også formidabelt, og særlig verdt å vurdere om dere reiser seks eller flere sammen.

3 tips til Ibiza

Atzaro: En gård med 400-år lang historie skriver nå et nytt kapittel som en av Ibizas mest ambisiøse rurale satsninger. Her er spa i verdensklasse, 40-meters basseng og gourmetrestaurant i saliggjørende, landlige omgivelser. PS: De noe stive prisene halveres etter 20. oktober.

Hotel Hacienda Na Xamena: Dette femstjerners designhotellet finner du på nordøstkysten i Port de Sant Miguel. Et avslappende sted i et svært uberørt område av øya med en flora du ikke finner maken til andre steder i Europa.

Ibiza Gran Hotel: Større luksushotell i Ibiza by, med alt du forventer av fasiliteter og service. Kjekt for luksusdyr som også vil sjekke ut bylivet, men kunne trekke seg tilbake om det blir for voldsomt.

Få tips til våre luksusfavoritter i:
EGYPT
MALLORCA
KANARIØYENE
TYRKIA
KRETA