(SIDE2): 14 nye deltakere blir tatt med ut på landsbygda og hundre år tilbake i tid. Uten strøm og innlagt vann skal de leve som husmenn på slavekontrakt under en eneveldig godseier. Mandag starter en ny runde av «Farmen» på TV 2, og forventningene er store.

Les mer om deltakerne: Her er Farmen-deltakerne

Frittalende mentor
Vi sjekket hva deltakerne har fortalt om årets sesong før det hele braker løs. Årets mentor Hans Kristian Buer har tatt fri fra jobben som graver i Marker kommune for å være med i årets utgave av den populære TV-serien.

Han svarer følgende da Halden Arbeiderblad spør om han var savnet på jobben:

- Det var bare noen få som ikke holdt seg i live i fjor høst, er svaret fra mannen som skal veilede årets deltakere.

Lurte deltakerne
Mentor og «kjerringa», Åse Aasgaard, forteoller også at de hadde mye moro med at deltakerne i årets «Farmen» ble lurt til å tro at de var et ektepar på ordentlig.

- Hans Kristian var ikke med på avslutningsfesten. Da fikk jeg spørsmål om hvor mannen min var. Jeg svarte som det var at han var hjemme, men da fikk jeg vite at han ikke skulle være der, forteller Aasgaard til Halden Arbeiderblad.

Les hele saken i Halden Arbeiderblad

Andre deltakere

Ann Kristin Loraas(24) fra Lillehammer får spørsmål om hun er intrigemaker og slemming.

- Nei! Jeg er egentlig ei smilende, glad jente, jeg. Ikke forvent drama fra meg. Kanskje heller litt romantikk, kommer det hemmelighetsfullt.

Romantikk selger som kjent like bra som intriger og krangling, selv om de tre tingene ofte henger sammen. Dette lover bra.

Les hele saken i Gudbrandsdølen Dagningen

I et intervju med Tønsbergs Blad beskriver Loraas livet på gården som «et fantastisk, lite helvete»

Les hele saken i Tønsbergs Blad

Finn Selmer-Olsen (58) fra Aremark er også en av årets deltakere i «Farmen». Han virker også som en type som unngår krangling.

Når sant skal sies så fikk jeg vel en slags farsrolle overfor de andre deltakerne. Mange av dem har vært på besøk hos meg i ettertid, og vi kommer som sagt veldig godt overens, sier han til Halden Dagblad.

Hva han sier om vinneren av årets «Farmen» ser du ved å lese hele intervjuet med han.

Les hele saken hos Halden Dagblad

Catharina H. Pedersen (26) fra Vestvågøy frekventerer ofte i reklameinnslag for «Farmen». Hvilken plass hun definitivt ikke havner på i årets sesong kan du lese på Lofot-Tidende.

Les hele saken hos Lofot-Tidende

Geir Ove Johnsen (23) fra Tana. Når mannen på forhånd sier; – Jeg kommer til å savne jentene mine på damelaget jeg trener, alle som en, til TV2s nettsider legger han lista høyt.

Les mer hos Finnmarken