Gå til sidens hovedinnhold

Lurte Riise med SMS-flørt

Da modellkjæresten til komiker Ørjan Burøe fikk hyggelige tekstmeldinger fra John Arne Riise, begynte han selv å flørte med fotballspilleren.

(SIDE2): I går ble det kjent at Riise hadde sendt en standardisert sjekke-sms rundt til et stort antall kvinnelige kjendiser.

Senere gikk hans mor, Berit Riise, og broren Bjørn Helge ut og kalte dem som sto frem for forsmådde kvinner.

Flørtet med Riise
Torsdag skriver VG at Marna Haugen (24) flørtet med Riise i fjor høst. Hun har vært Miss Norway, og har også deltatt i tv-programmet «Top Model». Nå jobber hun som modell, og er sammen med komiker Ørjan Burøe som mange kjenner fra humorprogrammet «Judas» på TVNorge.

Da hun ble sammen med Burøe, fikk Riise beskjed på en hyggelig måte at han måtte slutte å sende meldinger, skriver VG.

Hyggelige meldinger fortsatte imidlertid å tikke inn, og på fleip skrev Haugen at hun hadde fått seg nytt mobilnummer. Så sendte hun kjærestens nummer til Riise som fortsatte å sende meldinger, men nå til Ørjan Burøe som fortsatte flørten.

- En del meldinger var så sjarmerende at jeg nesten ble sjarmert selv. Og John Arne Riise har god smak, sier komikeren til VG.

Han forteller at paret har hatt «plingfest» til Riises meldinger. For hver melding tok de seg en shot alkohol. Sluttet meldingen med «nuss» eller «klem» drakk de to.

Uthengt i britisk presse
Saken med de norske kjendiskvinnene er ikke første gang Riise får oppmerksomhet for sin kvinnejakt.

I vinter ble han hengt ut i britiske aviser etter at han satte alle kluter til for å forføre en av øyrikets vakre syngedamer.

Den utvalgte var da Sarah Harding, et av medlemmene i det populære jentebandet Girls Aloud.

Kommentarer til denne saken