Gå til sidens hovedinnhold

LXUS-favoritter

Det er på tide å shoppe litt igjen.

(LXUS.no) Har du lurt på hva du skal bruke pengene dine på helt siden vi ga deg forrige ukes LXUS-favoritter? Nå er vi tilbake med ukens shoppingtips for ham og henne.

LES OGSÅ:
Dette er ikke en sko
Oslos nye designershopping
Slik er årets badebukse-mote

Nå som juni er her, har du sikkert store deler av sommergarderoben på plass allerede, men tilbehør kan man aldri få nok av. I hvert fall ikke når det finnes fristelser som disse i butikkene...

TIL HAM:

Det hjelper ikke å svi at titusener av kroner på en fet mac eller PC når du likevel skal bære den rundt i en kjip, sort dataveske i polyester. Denne PC-bagen fra Moo er i ekte, argentinsk kalveskinn, og vil få deg til å se kul ut selv om du bærer rundt på fatterns gamle laptop med separat aggregat fra 1996. Pris: 4200 kroner. (Forhandlerkontakt: 91 88 12 59)

TIL HENNE:

Det er en av livets selvmotsigelser, med Sinnataggen gjør oss glad. Og dersom du verken kan eller gidder å labbe rundt i Frognerparken hver dag, kan du nå ha den lille hissigproppen rundt halsen. Sølvsmykket med Sinnataggen kommer fra Melo Melo, hvor du også kan få spesialbestilt dine egne smykker i enten sølv eller gull. Pris: 2200 kroner. (Forhandlerkontakt: 92 82 64 47)

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken