Energibransjens temapodcast

Gjennom Energibransjens Temapodcast kan du lære om energibranjens forskjellige muligheter og utfordringer på en saklig, kunnskapsbasert og levende måte. Vi inviterer med nøkkelpersoner fra bransjen for å delta i debatten.

Episoder

Slik skal de revolusjonere oljebransjen

Slik skal de revolusjonere oljebransjen

Slik skal softwarespesialister og globale industriaktører revolusjonere oljebransjen

Energibransjens temapodcast løfter frem temaer i olje ? og energibransjen. I denne episoden ser vi nærmere på digitalisering i olje- og gassbransjen.
Chul Christian Aamodt, Utviklingsdirektør i enerWE diskuterer utfordringer, muligheter og trender med Espen Storkaas, Vice President Digital, Upstream Oil & Gas, ABB og Marius Kjeldahl, Chief Technology Officer i Oliasoft.

ABB er et stort globalt industrikonsern med stor aktivitet i mange industrier. Oliasoft er et relativt nystartet softwareselskap som gjennom digitalisering har som mål å revolusjonere boring og brønn. Hva har de to selskapene til felles? Hva har de ulike industriene til felles? Hvordan skal digitalisering bidra til den nødvendige effektiviseringen som olje- og gassindustrien må gjennomføre for å ivareta lønnsomheten?

Energibransjens temapodcast er produsert av enerWE og sponset av ABB, Kongsberg Digital og Oliasoft. Denne episoden inneholder produktplassering fra ABB og Oliasoft.

Lytt

Small-image

Slik skal de revolusjonere oljebransjen

- -:- - / - -:- -