Gå til sidens hovedinnhold

Lyktes med aksjonæropprøret

De norske aksjonærene fikk gjennomslag for sitt forslag til nytt styre i A-Com.

På den ekstraordinære generalforsamlingen i A-Com ble det gamle styret kastet til fordel for forslaget de norske aksjonærene hadde stilt seg bak.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

To nordmenn i det nye styret
Det nye styret i A-com består av styreleder Hans Fjärem, samt styremedlemmene Rikard Svensson, Stine Rolstad Brenna, Mikael Hellberg og Torgeir Dahl. Brenna og Dahl har tidligere vært styremedlemmer i Spits og Tibe.

Det tidligere styret fikk ifølge Resume sviende kritikk, men den avgåtte styrelederen Roland Nilsson slår tilbake mot Hølje Tefre og Riulf Rustad som nylig trakk seg fra styret.

Slår tilbake mot Rustad
- Sjakalene uler nok en gang i pressen om pengesløseri og vanskjøtsel. Men Zoncolans styrerepresentanter kom sent og gikk tidlig fra styremøtene og flakset mest rundt, sier Nilsson til Resume.

Mye av kritikken fra Zoncolan har vært adressert til konsernsjef Fredrik Sandlin, men det er foreløpig ikke avgjort om han skal fortsette i selskapet.

Sandelin sier til nettstedet at han ikke vil spekulere i sin fremtidige rolle.

A-com har falt i verdi på den svenske børsen i dag, med drøye fem prosent. Siden januar i fjor har kursen falt fra rundt 50 svenske kroner til drøye fjorten kroner i dag.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Reklame

Nå: Stort ryddesalg i Nettavisens nettbutikk