Gå til sidens hovedinnhold

- «Lys & Varme» var en sekt

- «Lys og varme»-alliansen minnet om en sekt, svarte Christian og Mona fra serien «Fagerstrand» i dagens nett-treff. Les svarene deres her.

I dagens nettprat fikk Christian og Mona masse støtteerklæringer. Blant annet var det en seer som påpekte hvor lett Reidar og May Britt ledet andre deltakere.

- Massesuggesjon.Forstod dere aldri hvor stor makt de to har, og at de aldri ville hjulpet andre enn seg selv? spurte én av seerne.

- Lys & Varme minner om en sekt. Skremmende ja, lød Christina og Monas korte svar.

Her kan du lese alle svarene fra det utstemte «Fagerstrand»-paret

Mona Rhein og Christian Ellingsgård ble det femte paret som ble stemt ut fra TV 2s byggereality «Fagerstrand», og sier det var fint å komme hjem.

- Jeg var så sint den siste uka. Det var så mange som spilte et helt annet spill enn det vi ville være med på, så da var det like greit at vi ble stemt ut, sier han til TV 2s programsider på internett.

Mona og Christian hadde en skriftlig avtale med den såkalte «Lys og varme»-alliansen, men ble stemt hjem likevel

- De brøt ikke bare avtalen, de kom også med falske anklager mot Siv og Ole Morten. Det er trist når de du stoler på svikter deg, men det var også fascinerende å være vitne til hvor langt folk kan gå for å vinne en premie til tre millioner kroner, sier Christian til TV2.no.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten