Gå til sidens hovedinnhold

Märtha Louise dukket opp til kongelig bryllupsfest med kjole designet av Side2-blogger

- Jeg går rundt med verdens varmeste smil i dag, sier designeren.

(SIDE2): Etter flere måneder med forberedelser, er endelig den store dagen her. Sofia Hellqvist og Carl Philip skal gi hverandre sitt ja i Slottskyrkan på det svenske slottet klokken halv fem, lørdag ettermiddag.

Blant de kongelige gjestene på listen finner vi blant annet Dronning Sonja, Kronprins Haakon, Kronprinsesse Mette-Marit, Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn.

I går var det duket for vennefest før det svenske prinsebryllupet, og de kongelige strømmet ombord skipet S/S Stockholm ved Strandvägen, for å bli fraktet til den private festen.

Les også: Kom med en kronprinsesse i hver arm

Norsk design

Tidligere har vi sett Märtha Louise i flere dyre kreasjoner fra italienske og franske motehus, men denne gangen valgte prinsessen en norsk kjole designet av Side2s egen blogger, Marthe Kveli Valeberg for MagMaLou.

Det er designeren veldig stolt av.

- Jeg er så glad og stolt for at Prinsesse Märtha Louise valgte norsk design og byMagMaLou i går. Jeg synes prinsessen var utrolig vakker i vår Emma Lou Long Dress, og jeg går rundt med verdens varmeste smil i dag, skriver Marthe på sin blogg.

Kjolen prinsessen valgte er oppkalt etter designerens egen datter, Emma Louise.

Avslappet stil

Side2s moteredaktør, Line Kirkhus, er også imponert over kjolevalget til prinsessen.

- Denne kjolen er effortlessly chic, og passer prinsessen veldig bra. Dette er faktisk noe av det beste jeg har sett henne i. Hun ser naturlig avslappet ut, og kjolen er en showstopper uten at den skriker «se på meg», som noen av hennes tidligere kjolevalg har gjort, sier Kirkhus.

Fargen på kjolen står også fint til sommerbrun hud, og snittet er tilpasset prinsessens figur.

- Jeg synes også at hun nailet looken med den avslappede frisyren. Jeg håper på å se prinsesser sånn fremover, avslutter Kirkhus.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken