Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg tror ikke på engler

Fredrik Skavlan finner verken sin egen aura eller skytsengel.

Stockholm(SIDE2): - Jeg tror ikke på engler. Personlig er jeg ikke troende, sier Fredrik Skavlan til Side2 etter innspillingen av «Skavlan» på SVT i Stockholm torsdag.

Men programlederen og journalisten innrømmer at han synes det var morsomt å snakke om engletemaet.

Bra på show
Prinsesse Märtha Louise og kollega og venninne Elisabeth Samnøy er gjester i talkshowet i forbindelse med utgivelsen av boken «Møt Din Skytsengel». Ifølge dem selv handler boken om å være deg selv. De sier også at det er en selvutviklingsbok med en åndelig dimensjon. Forfatterne gir råd og veiledning om hvordan man kan komme i kontakt med den positive kraften i seg selv. Og skytsengler og aura er viktige deler i boken - og engler ble det mye snakk om i «Skavlan» som sendes på SVT og NRK fredag kveld.

Mer om boken: Slik møtte hun skytsengelen

- Jeg har egentlig bare møtt Märtha to ganger. Jeg har tenkt at hun skulle vært bra talkshowgjest. Og det var bra synes jeg, mener Skavlan selv.

Var aldri aktuelt å ha Ari
Skavlan sier at det aldri var snakk om å ha ektemannen Ari Behn som gjest i forbindelse med at han fort kort tid siden ga ut boken «Vivian Sevig etc». Det var prinsessen som var ønskelig til «Skavlan», og selv valgte Behn å snakke om sitt forfatterskap på TV-programmet «Trygdekontoret» onsdag.

Les mer om det her: Valgte bort Skavlan for kona?

Dette ble også sært på sitt vis, sier Skavlan med et smil etter sin sending med prinsessen!

Ari ble selvsagt et tema når prinsessen var gjest, og det ble spøkt litt med intervjuene han har gitt tidligere i høst. Blant annet i Dagbladet der han fortalte om sin svartsynte side.

- Kan et møte med engler hjelpe ham?, spurte Skavlan.

- Det kan hjelpe alle mennesker, svarte Märtha leende.

- Får han hjelp?

- Du får nesten spørre ham selv.

Mer om intervjuet med Märtha i fredagens Skavlan kan du lese her: Kan englene hjelpe Ari?

Andre gjester på Skavlan denne uken er tennisstjernen Robin Söderling, lege Anna Bågenholm, Mads Gilbert, Kent, skuespiller Malin Akerman og Vince Vaughn. Sistnevnte ble oppdatert på prinsessen før TV-sending.

Det er første gang jeg har møtt en kongelig. Jeg har fått oversatt at dere har gitt ut bok, gratulerer, og litt om hva det handler om. Hvordan er min aura? Jeg er nesten redd for å spørre om det, sier Vince Vaughn.

Side2 møtte Vince Vaughn i Stockholm tidligere på dagen. Da snakket han blant annet om familien sin.

Les Side2s intervju med han her: - Jeg trenger ikke parterapi

«Skavlan» kan du se på fredag NRK 21:25.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto