Gå til sidens hovedinnhold

Må klå på Halle Berry

Mannlige stjerner ser ut til bare å måtte ta på Halle Berry. Sist ut er Robin Williams som plasserte lankene på rumpa hennes.

(SIDE2:) Halle Berry fikk et aldri så lite sjokk for noen år tilbake da Adrien Brody bare så seg nødt til å stjele et kyss fra henne da hun delte ut hans Oscar for beste hovedrolle i «Pianisten».

Den hoppende glade stjernen visste ikke helt hvem han skulle ta på - Oscarstatuetten eller Berry og sa ja takk, begge deler og omfavnet Berry på en usedvanlig inderlig måte.

Litt på kanten
I etterkant sa den da godt gifte Berry at hun forsto Brodys glede over å ha vunnet, men at hun syntes han fant seg vel til rette.

Hennes ektemann var heller ikke overvettes begeistret over stuntet til Brody.

Williams klinte til
Tirsdag natt var det igjen en mannlige stjerne som bare måtte kjenne litt ekstra etter.

Dog ble det gjort i meget humoristiske former under People's Choice Awards der kveldens morsomste mann, Robin Williams, la hendene på Halle Berrys bak.

- Takk Gud for at han fikk Halle Berry til å gå med denne kjolen, sa Williams, og sikret til Berrys korte gullkjole for anledningen.

LES OGSÅ: Berry forførte med gull

Williams mente også at Britney Spears hadde noe å lære av den elegante stjernen fordi han kunne kjenne at hun hadde på seg undertøy.

SE VINNERNE: Her er folkets vinnere

Foruten å bli tatt på rumpa av Robin Williams, kunne Halle Berry innkassere prisen for beste kvinnelige actionstjerne under People's Choice Awards. Hennes innsats som Storm i «X-Men» har gitt stjernen en helt ny fanskare.

Da Side2 møtte henne under filmfestivalen i Cannes i fjor, kunne Berry fortelle at hun fikk mange hatbrev den første gangen hun tolket superheltinnen fordi Storm er annerledes portrettert fra Bryan Singers side enn slik hun fremstår i tegneserien.

- Jeg fikk hundrevis av brev, og en kar hacket nettsiden min. De sa vi hadde ødelagt Storm, at hun ikke var slik som hun ble fremstilt. Storm var sterk og kunne skyte lyn ut av fingertuppene og sånt, sier hun med et halvt smil.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping