Gå til sidens hovedinnhold

Refser Madcon-manager

Peter Peters oppfører seg «truende», «arrogant» og «uhøflig», skriver VG.

(SIDE2:) Fredag måtte Madcon sende ut en melding der de annonserte at Yousef Wolde-Mariam i Madcon hadde blitt sykemeldt på stedet av legen etter et enormt hardkjør.

Måtte avlyse
Den siste tiden har Madcon avlyst en rekke opptredener, spesielt på flere ungdomsklubber - og fredag måtte de avlyse selveste Rockefeller.

LES MER:Superduo avlyser storkonsert

Skuffet over Madcon

Truende og ufin
I VG mandag sier ungdomsklubbleder Cecilie Halvorsen ved Kariåsen Ungdomsklubb i Sandefjord at hun opplevde manager Peter Peters som truende etter at hun gjorde klart at klubben ikke ville ta sjansen på å sette opp en ny konsert. Peter Peters vil ikke kommentere saken overfor VG.

Willy Ofstad i Rock mot Rus som også måtte returnere billettene til sin Madcon-konsert, mener at arrangøren Artistpartner må slutte å booke Madcon.

- De ødelegger jo det som i utgangspunktet er et fint navn på plakaten, sier han til VG.

Gutta i Madcon har holdt på i mange år før det store gjennombruddet kom nå. Tshawe Baqwa har flere ganger sagt til Side2 at han og partner Yosef ville stå på nå mens suksessen var et faktum.

- Jeg stiller opp over alt hvor jeg blir bedt om å spille, og jeg er gjerne den siste som får vite om det, sa han leende til Side2 under by:Larm. Nå skal Yosef Wolde-Mariam være sykmeldt i en uke så får gruppa se hvordan programmet blir deretter.

LES MER:- Får se hvor lenge vi lever