Gå til sidens hovedinnhold

Norge for lite for Madcon

Først tok de Norge med «Beggin». Nå slippes Madcon-singelen i Europa.

(SIDE2): Det er ikke mange rappere fra andre europeiske land du kan navnet på, og det er med andre ord sjelden hip-hop-artister fra Europa får gjennombrudd utenfor sine egne landegrenser.

Sverige og Tyskland
At Madcon har gått forbi den svenske rapstjernen Petter på Sveriges singelliste med «Beggin» er i seg selv imponerende, men det ser ut som det bobler også nedenfor Skandinavia.

I følge Stress.no er Madcon-singelen nå lagt til spillelistene til hele syv tyske radiostasjoner, inkludert Energy i Berlin og den største av ungdomskanalene, 1 Live, men gruppes plateselskap Bonnier vil ennå ikke røpe planene for Oslo-duoen.

Tidlig i fasen
- Det ser ut til at det kommer til å skje mye stort for Madcon, også utenfor Norge, men det er ennå for tidlig å kommentere detaljene, sier Bonniers Frank Bakke til Stress.no.

Se bildeserie:Yosef overrasker syk Tschawe på prisutdeling

På Billboards europeiske hitliste debuterer Madcon på 47. plass denne uken. «Beggin» har vært nummer 1 i Norge i utrolige 12 uker, og rapperne kan risikere å slå Wenche Myhres rekord på 14 uker. Videoen til den nye singelen «Back On The Road», med Paperboys som gjester, blir angivelig en eksotisk affære. Låten ligger på 7. plass på VG-lista.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!