Planen var egentlig å reise til Cuba, men luksusproblemene fullbooket turné og internasjonal lansering, gjorde at Madcon heller valgte Tenerife som location for videoen til sin nyeste singel.

«Back On The Road», hvor den populære lysluggen med Vinni fra Paperboys gjester, er allerede en av de mest spilte låtene på norsk radio om dagen. Videoen er laget av den kjente svenske regissøren Michel Miglis, og får premiere om kort tid.

SE DE PRIVATE KANARIØYENE-BILDENE TIL MADCON OG VINNI

Madcon har det mindre selskapet Bonnier som hjem Skandinavia, men lokal oppsving som snart 65.000 solgte av «So Dark The Con Of Man» i lille Norge (mer enn dobbelt platina), blir lagt merke til, og store Sony BMG har nå signert Oslo-duoen for resten av Europa.

21. mars slippes «Beggin» i salg i flere europeiske land, etter å ha fått høy rotasjon i blant annet Tyskland, Sverige og Danmark.

Frank Bakke fra Bonnier sier til Stress.no at selv om den foreløpige lanseringen utenfor Norge går veldig bra, er de fortsatt et stykke unna ekte, internasjonalt gjennombrudd, men understreker at Yosef og Tshawe er meget fokuserte på mer suksess.

Lørdag 15. mars kommer Madcon-turneen til Rockefeller i Oslo, sammen med Timbuktu, Paperboys og det de kaller «Norges hip-hop-elite».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!