Gå til sidens hovedinnhold

Madeleine over kjærlighetskrisen

Etter rykter om et brudd mellom prinsesse Madeleine og kjæresten Jonas Bergström, har paret ordnet opp i problemene og ferierer nå sammen på Solliden.

(SIDE2): De siste ukene har vært tøffe for prinsesse Madeleine. Hun og kjæresten Jonas Bergström har sjelden vist seg sammen. Uenighetene mellom paret var så store at de fleste vennene trodde de skulle ta en pause i forholdet for å finne ut av ting.

- Madeleine var knekt og kjente at hun ikke hadde kontrollen. De gikk for første gangen i ulike retninger og var uenige om flere saker, forteller en venn av paret ifølge Aftonbladet.

- Er trøtt
Det at Jonas til høsten flytter til London for å studere, gjør at de har har brukt mye tid på å finne ut av sine følelser og tanker rundt forholdet.

- Madde er trøtt av alt, og jeg vet at hun synes det er ganske deilig at Jonas skal til London for å studere, forteller en kilde til avisen.

Har snakket ut
Selv om vennene trodde at paret skulle feriere hver for seg, har Madeleine og Jonas i stedet brukt ferien til å snakke ut om problemene i forholdet.

I helgen viste de to seg sammen på en romantisk ridetur ved den svenske kongefamiliens sommersted på Öland.

At paret møttes, og fikk snakket ut, var viktig.

- Det var den eneste utveien, ellers hadde alt bare rent ut i sanden ettersom Jonas flytter utenlands til høsten, sier en venn.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken