Gå til sidens hovedinnhold

Madonna brøt sammen

Samarbeidet med Pharrell Williams fikk Madonna til å produsere snørr og tårer i studio.

(SIDE2): - Han fikk meg til å gråte. Det har jeg aldri fortalt til noen. Du vet hvordan det er når du blir sint og spytter snørr, er den mindre elegante uttalelsen popstjernen kom med i et intervju med ABC denne helgen.

Produsent Pharrell Williams setter høye krav til artistene. Det var i første omgang en vanskelig kombinasjon med en følsom Madonna.

Presset Madonna

- Jeg var i et følsomt humør. Jeg sang, men forsto ikke rytmene han ønsket at jeg skulle synge i. Pharrell presset meg, og jeg ble satt ut av måten han pratet til meg på, forklarer Madonna.

Hun ga derfor beskjed om at de måtte ta en privat samtale.

- Jeg sa at han ikke kunne prate til meg på den måten. Så begynte tårene å renne. Han sa: «Herregud, Madonna har et hjerte». Da gråt jeg enda mer, og vi kranglet skikkelig.

Enden på visa er heldigvis hyggelig.

- Nå elsker jeg Pharrell. Vi lager fantastisk musikk sammen, men jeg tror vi måtte gå igjennom den opplevelsen.

Flere krangler

Kanskje er det Madonna som er vanskelig å jobbe sammen med? Justin Timberlake har tidlige fortalt at de kranglet høylytt under arbeidet med hit-sangen «4 minutes».

- Det var ikke bare fersken og krem i studio hver dag. Vi hadde våre små krangler. Vi kommer fra forskjellige generasjoner, og hun vet jeg elsker å minne henne på det, fortalte Justin til talkshowvertinnen Ellen DeGeneres.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken