(SIDE2): Madonna stiller opp i reklamekampanje for Dolce & Gabbana, og bildene, som oser av italiensk husmorsglamour, er både sexy og elegante.

Se alle bildene i bildekarusellen nederst i saken!

Sexy husmor
I fotoserien får vi se en noe annerledes side av popikonet Madonna. Ikledt utfordrende antrekk er hun avbildet i ulike huslige situasjoner. På ett av bildene er Madonna i full gang med oppvasken, på et annet spiser hun pasta – fellesnevneren er at hun er ikledt sexy antrekk.

Designer Stefano Gabbana uttalte i et intervju med Vanity Fair i fjor at Madonna både tar oppvasken og spiser pasta.

Bilder fra en film
Fotoserien er som hentet fra en Italiensk neorealistisk film, og Madonna passer svært godt inn i hele situasjonen. Ett av bildene viser en gråtende Madonna avbildet på et soverom – og mye tyder på at kampanjen skal fortelle en historie, og få fantasien i gang hos publikum.

Madonna har selv italienske røtter, da superstjernens pappa, Sivio Ciccone, er førstegenerasjons italiensk-amerikaner, med røtter fra Pacentro, Abruzzo i Italia.

Søtt og sexy
Det er verdt å merke seg at heklede plagg står sentralt i Dolce & Gabbana kolleksjonen. Søte topper og kjoler blandet med sexy materialer og snitt gjør at anntrekkene fremstår som feminine og sofistikerte. Man får alikevel assosiasjoner til glamour og femme fatale, og Madonna fremstår som både sterk og sårbar i fotoserien.

Også veskene skal ha heklede detaljer, etter kampanjen å dømme, så du kan med god samvittighet investere i et eller i heklede materiale - da mye tyder på at dette blir vårens store trendplagg.

På hvert bilde bærer Madonna et kors rundt halsen, og undertegnede kan ikke la være å undre om dette er Madonnas personlige smykke – hentet fra garderoben til superstjernens storhetstid på 80-tallet.

Kjent fotograf
Det er fotografen Steven Klein som har tatt bildene av Madonna. Dette er ikke første gang superstjernen og fotografen jobber sammen. De to har tidligere jobbet sammen med utstillingen ««X-STaTIC PRO=CeSS», som også er navnet på en av låtene fra albumet «American Life», som Madonna utga i 2003.

Madonna har tidligere vært med i en reklamekampanje for den franske motegiganten Louis Vuitton, men hun har nå altså gått over til den italienske motegiganten.

2766