Gå til sidens hovedinnhold

Madonnas barnepike fikk sparken

...fordi hun sa opp.

(SIDE2:) Angela, som har hovedansvar for Madonnas yngste sønn, fikk beskjed om å dra på dagen da hun leverte sin oppsigelse.

Ifølge Daily Mail skal Madonna ha blitt så rasende at hun ikke lot den australske barnepiken jobbe ut oppsigelsestiden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ingen fritid
- Alle Madonnas ansatte jobber lange dager, så det er ingen overraskelse at Angela fikk nok. Når du jobber for Madonna må du være tilgjengelig 24 timer i døgnet, hele uka. Helger eksisterer ikke, sier en ansatt til Daily Mail.

Kilder forteller at artistens arbeidsmengde gjør henne avhengig av et velfungerende team som tar seg av barna Lourdes (12), Rocco (8) og David (3).

Ny adopsjon
Timingen rundt oppsigelsen kunne ikke vært mer ubeleilig for superstjernen. I løpet av de neste par månedene skal hun nemlig adoptere nok et barn fra Malawi.

Da Madonna og Guy Ritchie adopterte lille David for to år siden, ble det et voldsomt oppstyr rundt saken. De ble beskyldt for ikke å ha papirene i orden og for å bryte Malawisk lov som sier at adoptivforeldre må bo i landet i 18 måneder.

Les også: Madonna tar en Oprah

Eksmannen
De nye adopsjonsplanene skal ha gjort hennes tidligere ektemann rasende. Ritchie har fått beskjed om å være tilstede for barna i hele sommer mens artisten er på jobb. Han ser ikke hvordan hun skal få tid til enda et barn.

- Ingen skjønner hvordan hun skal klare seg uten en barnepike, hun er veldig avhengig av sine ansatte, sier en venn av Ritchie.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken