Gå til sidens hovedinnhold

Sjokkforlik for Madonna og Ritchie

Guy Ritchie vil ikke ha en øre av Madonnas enorme formue.

(SIDE2:) Barna gir han derimot ikke slipp på, melder The Evening Standard.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Regissør Guy Ritchie ønsker ingen penger fra ekskona Madonna, selv om han antakeligvis ville hatt rett til halvparten av popdronningens formue på over 300 millioner pund. I stedet har han insistert på delt foreldrerett til parets to barn.

Pendler
Sønnen Rocco (8) og deres tre år gamle adoptivsønn David, vil dermed bo både i New York med Madonna og i London med Guy Ritchie. Datteren Lourdes som Madonna har fra et tidligere forhold skal bo fast i New York, der også faren hennes Carlos Leon allerede bor.

Tidligere ble det hevdet at Madonna tilbød sin eksmann 20 millioner pund for å få eneretten til barna.

Les mer: Enige om alt, unntatt barna

Den britiske regissøren har selv en formue på over 30 millioner pund, og en uttalelse om parets skilsmisseoppgjør er ventet i slutten av måneden.

Paret offentliggjorde separasjonen i forrige måned, etter lang tids spekulasjoner, blant annet om at Madonna skal ha vært utro.

Les mer: Madonna på hemmelig date

Paret har vært gift i sju år, etter at de møttes gjennom sangeren Sting og hans kone i 1998.

Kilder sier at Madonnas ønske om å adoptere enda et barn var en kilde til irritasjon, i tillegg til planene om å tilbringe mer til i USA.

Opptatte
Madonna flyttet til England etter at hun ble Ritchies kone, og adopterte en engelsk livsstil og kjøpte et hjem i London.

Madonna er for tiden opptatt med sin nye turné, mens Guy Ritchie jobber med sin siste film, «Sherlock Holmes», med Jude Law i hovedrollen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong

Kommentarer til denne saken