Gå til sidens hovedinnhold

Madonna på date med Jesus

Superstjernen smilte stort på date med modellen Jesus Luz.

(SIDE 2):Madonna er kjent for sin religiøse interesse, og hun er singel etter at ekteskapet med Guy Ritchie tok slutt i høst.

Hva kan vel da være mer passende enn en date med Jesus?

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den brasilianske modellen Jesus Luz er mannen som får Madonna til å smile. Lørdag kveld var de på en romantisk date sammen, melder Splash.

Møttes i Brasil
Det var under en motefotografering Rio De Janeiro for ukebladet W at Madonna møtte Jesus. Til tross for at hun med sine 50 år er dobbelt så gammel som Luz, ble de svært begeistret for hverandre.

Madonna inviterte sporenstreks modellen til å se henne opptre i Sao Paolo, og dermed var romansen i gang, melder Popcrunch. .

Hva med Alex?
Baseballspilleren Alex Rodriguez har også vært observert i salen på Madonnas konserter. A-Rod, som han også kalles i amerikanske sportslige kretser, ble sagt å være en av Madonnas flammer rett før skilsmissen fra Guy Ritchie. Madonna har imidlertid hele tiden benektet dette selv om Rodriguez også har gått fra sin kone.

LES MER HER:Madonna på hemmelig date

Mange trodde forholdet med sportshelten var alvorlig da han ble observert sammen med barna hennes i Kabbalah-senteret der Madonna går for å studere sin religion.

Nå ser det imidlertid ut til at det nære vennskapet med Rodriguez er historie. Talspersonen for stjernen svarer overraskende ærlig på spørsmål om romansen med Jesus Luz.

- Jeg venter på at hun skal fortelle meg om Jesus, sier Liz Rosenberg.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot

Kommentarer til denne saken