Gå til sidens hovedinnhold

Madonna kler på seg i kulden

Gjør som Madonna, beskytt deg med skjerf i kulden.

(SIDE2): Madonna (51) tar ingen sjanser når hun beveger seg ut i vinterkulda. På vei hjem fra kinodate med kjæresten Jesus Luz (22) ble en godt innpakket Madonna fotografert. Med klassisk BF-lue, og skjerf over ansiktet var det liten tvil om at superstjernen prøvde å beskytte seg mot kulden.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Skjerf med hull
Skjerfet fungerer perfekt for tildekking av ansikt og munn, da man kan lett puste gjennom de små hullene i skjerfet. Kanskje dette er noe vi nordmenn bør la oss inspirer av nå i vinterkulden?

Hennes brasilianske modellkjæreste hadde også kledt seg godt, og en balaklava skjulte det meste av hans ansikt.

Ung elsker
Nå skal det sies at New York ikke har på langt nær så lave temperaturer som vi opplever her i Norge i disse dager, men artisten så det likevel for godt å beskytte seg.

Madonna har fått mye oppmerksomhet for sitt forhold til unge Luz. Paret, som hadde vært å sett kassasuksessen «Avatar» onsdag kveld, hadde nok også et ønske om å skjule seg for paparazziene da de valgte å pakke seg godt inn.

Får skylden
Den populære artisten har for øvrig fått mye negativ oppmerksomhet den siste tiden. I romjulen fikk hun blant annet skylden for at barnehjemmet i Malawi, hvor Madonna adopterte datteren Mercy James, sliter med pengemangel.

Madonna får skylden for at barnehjemmet i Malawi sliter med pengemangel. Barnehjemmet sier at folk tror de fikk flere tusen dollar fra Madonna og hennes adopsjon.

Organisasjonen insisterer på at Madonna ikke ga dem noen donasjon, men det tror ikke potensielle velgjørere på, og velger derfor å droppe å gi hjelp til barnehjemmet.

Les hele saken her: Madonna får skylden

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken