Gå til sidens hovedinnhold

- Har tvangstanker om meg

Lady Gaga får passet påskrevet av sitt største forbilde.

(SIDE2): Madonna har neppe et rykte som den letteste å omgås, og da hun under en pressekonferanse under årets filmfestival i Venezia ble spurt om hva hun synes om Lady Gaga, svarte hun ganske så bryskt.

Overfladisk eller ikke
Madge ble nemlig spurt om hva hun syntes om at fansen beundrer henne så sterkt, og da inkludert Lady Gaga. På det svarte 52-åringen slik, ifølge det belgiske magasinet Le Soir:

- Når det gjelder Lady Gaga, så har jeg ingen kommentar til hennes tvangstanker om meg, for jeg vet ikke om det er basert på noe overfladisk eller noe som stikker dypere, skriver radaronline.com.

Madonnas egne pressefolk avviser derimot at sangeren/skuespilleren/regissøren har sagt noe slik.

Kopi?
Mange rynket på nesa og trakk paralleller til Madonna, da Lady Gaga slapp låta Born This Way. Låta virker mistenkelig lik Madonnas Express Yourself, noe også Madonna trolig mente, ettersom hun kort tid etter la sin gamle låt ut på Youtube-siden sin. Men Gaga avviste det hele og sa hun aldri ville vært så dum å gjøre noe slik.

Men at Ladyen liker sin eldre kollega er det ingen tvil om.

- Det er ingen som er en større fan av Madonna enn jeg. Jeg er den største fanen både personlig og profesjonelt, har hun tidligere uttalt som gjest hos talkshowvert Jay Leno.

Hva hun sier om sin heltinne nå, spørs.

Frekk
Det er likevel ikke første gangen denne uken Madonna driter på draget i tilfelle.

Da en fan overrakte henne en blomsterbukett tidligere på dagen, smilte og takket hun, før hun henvendte seg til assistenten sin og sa - uten å være klar over at mikrofonen hennes fremdeles var skrudd på:

- Jeg hater hortensiaer, han (fansen, red.anm.) vet tydeligvis ikke det.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken