Gå til sidens hovedinnhold

Lourdes inn i rampelyset

Madonna og datteren lanserer ungdomskolleksjon.

(SIDE2): Madonna (51) og hennes datter Lourdes (13) lanserer en egen kolleksjon, inspirert av Madonnas storhetstid på 80-tallet.

Kolleksjonen har fått navnet «Material Girl», og er hentet fra en av Madonna mest berømte låter. Mange husker filmen «Desperately Seeking Susan», og moten som dro inspirasjon fra Madonnas egen stil.

Les også:Slik får du Madonnas stil!

Vintage stil
Lourdes har allerede blitt observert i vintage-stilen som var selve kjennetegnet på Madonna på 80-tallet, og den unge jenta har allerede blitt utropt som stilikon.

Madonna har vært svært beskyttende overfor sin datter, og det er ikke ofte hun har tatt med datteren på offentlige tilstelninger. Nå ser det midlertidig ut som om Madonna mener datteren er blitt stor nok til å bringes inn rampelyset.

Det er grunn til å tro at Madonna mener det er et smart trekk å introdusere datteren som designer, isteden for at Lourdes skal tiltrekke seg oppmerksomhet på andre og mindre gunstige måter.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Sko og accessories
Den omtalte kolleksjonen lanseres i USA i august, og vil bli en kolleksjon til gunstige priser. Det er ingen tilfeldighet at den lanseres i august når skolene begynner igjen.

Kolleksjonen består både av klær, sko og accessories. I 2011 skal de til og med lansere en parfyme.

Samarbeid
Det er i samarbeid med Iconix Brand Group Madonna og datteren lanserer Material Girl-kolleksjonen, og i en statement sier organisasjonen:

«The Material Girl»-kolleksjonene er inspirert og designet i samarbeid med Madonna og hennes datter Lourdes, sammen med Iconix Brand Groups egen moteavdeling.

Britney Spears
Iconix Brand Group er kjent for å få superstjerner med på laget. I februar lanserte klesmerket Candie`s, som er i Iconix Brand Groups portefølje, en markedskampanje med Britney Spears.

Kampanjen består av fire bilder, tatt av stjernefotografene Annie Leibovitz, Mark Seliger og Terry Richardson og vil bli å se i ulike amerikanske magasiner.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken