Gå til sidens hovedinnhold

Ser fantastisk ut

53-åringen droppet kjerringstilen for filmpremieren.

(SIDE2): Madonna er i vinden om dagen, men ikke på grunn av musikken. Hun har i stedet konsentrert seg om filmens verden og befinner seg i disse dager i Venezia, der hun promoterer sin film som regissør, W.E., under filmfestivalen.

Og i stedet for å dukke opp i sitt sedvanlige filmmakerantrekk, bestående av sorte, strenge briller, tweedbukser og jakke, og med håret hengende uryddig rundt ansiktet eller dyttet inn under en hatt, var det en evigung stjerne som trakterte den røde løperen.

Se bilder nederst i artikkelen

Hollywood-glamour
Med en duegrå kjole overdrysset med røde sommerfugler, spesialdesignet til Madonna av den italienske designeren Vionnet, og med matchende lepper, solbriller og sko i rødt, og håret lekkert dandert bakover på hodet, var det en strålende opplagt debutant som viste seg frem sammen med sine W.E.-skuespillere.

W og E står for Wallis og Edward, altså Wallis Simpson og kong Edward. Filmen handler om en ung kvinne, Wally Winthrop (Abbie Cornish), som blir besatt av det hun mener er tidenes kjærlighetshistorie, nemlig den om fraskilte Wallis Simpson som fikk kong Edward til å abdisere slik at de kunne gifte seg.

Andrea Riseborough og James D'Arcy spiller Wallis og Edward

50-talls
Tidligere på dagen hadde hun ankommet festivalbyen ikledt en sort og hvit 50-talls inspirert kjole og med matchende solbriller.

Men enkelte mener 53-årige Madonna begynner å bli vel stram i maska. Ryktene om bruk av hjelpemidler for å holde seg rynkefri har versert en stund, men Madonna selv avviser at hun vil la seg legge under kniven.

- Jeg er den jeg er. Og jeg liker ikke tanken på å bli lagt i narkose for så å kutte deg med kniv, har hun sagt. I stedet viser hun til sin religion, kabbala, som hjelper henne til å fokusere på indre skjønnhet, heller enn den ytre.

I tillegg er det ingen hemmelighet at 53-åringen trener hver dag og lever på strenge dietter.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Ser fantastisk ut

Kommentarer til denne saken