COLOSSEUM KINO (SIDE2): - Jeg gleder meg enormt til denne filmen. Utifra det jeg har hørt, er den helt på sidelinjen av hva som er vanlig i norsk film, sier skuespiller og komiker Henriette Steenstrup (35) til Side2 på vei inn til premierevisningen av «Kommandør Treholt & Ninjatroppen» på Colosseum kino i Oslo fredag kveld.

SIDE2s anmeldelse: Årets sprøeste film?

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

- Hva er det ved denne filmen som trigger deg til å se den?

- En million dollar
- Alt, men kanskje først og fremst filmplakaten. Mads Ousdal ser jo så kjekk ut med solbriller og skinnjakke. Han ser ut som en million dollar, sier Steenstrup før hun gliser og spaserer inn i kinosalen.

Kjendisene spaserte en etter en inn på den, for anledningen, mørkegrå løperen.

- Jeg mener denne filmen kan være med på å ta norsk filmindustri i en helt ny retning, sier kulturminister Anniken Huitfeldt (40). Hun kom sammen med generalsekretær Leif Holst Jensen i Norsk produsentforening.

Guri strålte
En av de første kjendisene som ankom var Guri Schanke (41).

- Linn Stokke, som spiller i filmen, er en god venninne av meg, så jeg er veldig spent på å se hva de har fått til. Jeg har bare hørt positive anmeldelser, så jeg tror dette blir gøy, sier en strålende opplagt Guri Schanke til Side2.

Blant de siste, men dertil også mest fasjonable, som ankom, var Pia Tjelta (32) og Mads Ousdal (40). De ankom den mørkegrå løperen i en kamuflasjegrønnfarget militærbil.

Stolt kjæreste
- Jeg er et veldig stolt følge i kveld, sier Pia Tjelta.

Arm i arm med samboeren Mads Ousdal entret de salen for å være med på premierevisningen.

- Men jeg har allerede sett den, og jeg elsket den, sier Tjelta.

- Noe helt nytt
Mads Ousdal var veldig spent på mottakelsen.

- Dette er en film man enten elsker eller hater, men jeg tror de aller fleste vil elske den. Samtidig er dette en film som er av en helt ny sjanger i Norge. Derfor er det spennende og viktig å se hvordan kinopublikummet liker den, sier han til Side2.

3610

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!