Gå til sidens hovedinnhold

Dette likte Bjørn Floberg dårlig

Glamourmodellene imponerte som stuntreportere, men Bjørn Floberg likte ikke spørsmålet. Se video.

Radio Haugaland valgte en ny vri for å dekke filmfestivalen i Haugesund i helgen, og sendte glamourmodellene Magrete Isabell Løvbrekke (24) og Athena Zahirah Anwari (21) ut for å stille skuespillerne til veggs.

Kuppet festivalen

Det gjorde de til gangs, og ble festivalens snakkis med superkorte kjoler og frekke spørsmål - til både skuespillernes og tilskuernes forlystelse.

- Det var mange av de andre journalistene som lo, for jeg var jo ikke særlig godt forberedt. Men jeg fikk også skryt for å tørre å stille spørsmål som de andre ikke gjorde, forteller Magrete Løvbrekke til Omag.no.

Amanda-dronning Line Verndal var blant dem som fikk merke Magretes uredde fremtoning, skriver nettsiden.

- Du var mye naken i filmen «Limbo». Ser du på deg selv som et sex-symbol? spurte Løvbrekke da Verndal kom ut etter å ha mottatt prisen for beste kvinnelige skuespiller.

Kalte Floberg for Florø

De fleste av skuespillerne spøkte med da Løvbrekke og Anwari stilte sine uvanlige spørsmål, men Bjørn Floberg var ikke like imponert.

Siden Floberg ikke hadde en ring på fingeren, ville Løvbrekke vite om han var singel. Det var imidlertid ikke Floberg så ivrig på å prate om. Det hjalp nok ikke saken at Løvbrekke kalte ham for Bjørn Florø, heller...

- Han ble litt sur, ja. Men det var jo bare gøy, og jeg syns det gikk veldig bra til at vi ikke hadde forberedt oss i det hele tatt, fastslår Magrete overfor Onlinemagasinet.

Løvbrekke visste tilsynelatende ikke hvem Steinar Sagen fra humorprogrammet «Radioresepsjonen» var heller, men han tok det hele med hoderistende latter.

Løvbrekke har sin egen kanal på Youtube, kalt Magtastic TV, og her har hun publisert alle intervjuene fra filmfestivalen. Nedenfor kan du se fire utvalgte intervjuer:

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED

Løvbrekke og Anwari skapte nylig overskrifter da de gikk fra Haugesund til Bergen i bikini til inntekt for kreftsaken. Snart blir Løvbrekke også å se på TV3 i programmet «Hotell Syden» sammen med babe-kollega Annette Soknes. Tidligere i år ble Magrete også kåret til Vi Menn-piken og Årets Gatebilbabe.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken