Gå til sidens hovedinnhold

Hun er Vi Menn-piken

Norske menn har talt: Magrete Isabell Løvbrekke (23) fra Sandnes var Vi Menns mest populære forsidepike i 2010.

- Jeg fikk en gledeståre i øyekroken da jeg ble fortalte at jeg hadde vunnet. Det var så spennende å vente på resultatet, sier Vi Menn-piken 2010.

Det må være større å vinne Vi Menn-piken 2010 enn VM på ski, helt seriøst, sier Magrete til Vi Menn - og smiler med sitt yndigste smil, helt på Therese Johaug-nivå.

Hun er solstråle til alle døgnets tider, Sandnesjenta Vi Menn-leserne har kåret til den flotteste forsidepiken vi hadde på trykk i løpet av 2010.

Foran kamera kan hun spille sexy og forførende, men i virkeligheten er hun bare smil og latter og utstråler en uskyld som er til å spise opp. Da hun var Vi Menn-pike høsten 2010 uttalte hun at hun ville bli den neste norske Playboy-piken, så ambisjonene er det ikke noe i veien med.

Vafler og nakenbilder

Magretes seier er fortjent på alle måter. Ikke bare fikk hun flest stemmer, hun jobbet for stemmene også, med en valgkampanje en politiker verdig.

– Jeg hadde en kampanje gående på Facebook, jeg delte også ut stem-på-meg-flyers på et utested i Stavanger og lovet å steke vafler til alle som stemte på meg hvis jeg vant. Jeg tror også at jeg lovet å legge ut et nakenbilde av meg selv på bloggen min, men det angrer jeg på, sier den glade vinner.

Skal reise opp premiepengene

Hun syns ikke innsatsen var i overkant.

– Alle finalistene drev jo stemmesanking på Facebook, og mens de andre har 3000 venner, har jeg bare 250. Derfor måtte jeg kompensere, syns hun.

3962

Førstepremien på 10.000 kroner skal få vinger å fly på, lover reiseglade og veldreide Magrete.

Du kan lese mer om Magrete og se flere bilder i Vi Menn nr. 12, som er i salg nå.

Magrete har sin egen kanal på YouTube, hvor hun legger ut bilder, videoer av seg selv og svarer på fansens spørsmål.

Her kan du se én av videoene:

HTML EMBED
Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken