Gå til sidens hovedinnhold

Gaups datter ble beautyqueen

Nå venter modellfotografering og forsiden til LR Health and Beauty.

Kosmetikk- og kroppspleieleverandøren LR Health and Beauty Systems har supermodellen Heidi Klum som frontfigur. Fotokonkurransen til LR ble holdt i Stjørdalen, og er et ledd i LRs strategi for å bli mer kjent utenfor Tyskland. I Tyskland er konkurransen svært populær, med over 300.000 deltakere.

Nå har 18 år gamle Maiken Madeleine Gaup (18) fått tittelen «Beautyqueen», og vil pryde forsiden av magasinet som LR World gir ut i Norge.

- Det var kjempeartig. Jeg fikk ikke vite det før i går kveld. Så 22. januar skal jeg til Tyskland og bli tatt bilder av og få treffe alle vinnerne fra de andre landene. Det blir kjempespennende, sier Gaup til Seher.no.

18-åringen er avkommet til den skuespilleren og deltakeren i Skal vi danse, Mikkel Gaup. Den bildeskjønne kvinnen jobber nå hardt for å få en karriere som modell. Det har hun gjort de siste tre årene. Hun er også en av 48 kvartfinalister i årets Frøken Norge.

- Jeg tar med meg alt det positive. Det blir en kjempebra og nyttig opplevelse og så får jeg jobbe med mange profesjonelle, sier hun.

Unni Nordhammer i LR-international oppsumerer til seher.no hvorfor Gaup vant.

- Hun er en veldig søt jente og var helt klart en veldig god kandidat. Hun er også naturlig flott, og så var det mange som stemte på henne.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot

Kommentarer til denne saken