Gå til sidens hovedinnhold

Game of Thrones-Maisie Williams åpen om egen seksualitet

- Jeg bryr meg ikke om kjønn, sier Maisie Williams.

(SIDE2): Hun er 18 år gammel, og har for lengst entret filmstjernehimmelen med sin rolle i Game of Thrones. Og som sin frittalende kollega Emilia Clarke – som ikke er sjenert når det gjelder å snakke om sex og nakenhet – er også Maisie Williams åpen om egen seksualitet.

Og det ikke kjønn eller seksuell legning som er viktigst for henne.

- Jeg har aldri sittet oppe i timevis og tenkt på min seksualitet. Det er som Shailene Woodley sa: «Jeg forelsker meg i personligheten og ikke folk eller kjønn». Jeg har ikke noe problem med at andre ønsker å sette en merkelapp på seg selv, men jeg tenker også at det ikke er noe noen andre har noe med. Gjør det som passer deg, sier hun til Nylon.

Hun har også brukt sin status til å advarer sin egen generasjon mot å være for selvopptatt – samtidig som hun mener voksne tar for lett på dagens unge. I fjor uttalte hun seg om saken til Dazed.

- Folk tror vi er idioter, og ikke vet noe om noe. Det er nedverdigende. Det er mange voksne som mener at jeg ikke kan noe. Jeg tenker at det er de som ikke har peiling, de har ingen ide om hvordan det er å være 17 år.

Kommentarer til denne saken