Gå til sidens hovedinnhold

Målrik åpningsdag for Vålerenga

EKEBERGSLETTA (vif.no): Vålerenga var involvert i 18 kamper på Norway Cups åpningsdag. Det ga 11 seiere, 5 tap og 2 uavgjort. Elleveåringene banket Lyn og guttelaget vant komfortabelt i åpningskampen.Bildene kan bestilles hos Foto Knudsen.

Vålerenga har en meget talentfull 90-årgang. Mange av dem spiller Norway Cup denne uka. Målet er for den kommende uka er klart.

- Vi vil vinne turneringa. Det er litt synd at Harmeet Singh, Amin Nouri og Kristian Brix er på landslagsamling denne uka. Det svekker oss litt, men vi har stort sett spilt uten dem hele sesongen, så det er vi vant til. De er jo i juniortroppen til daglig. Vi går uansett for å vinne, sier Vålerenga-trener Tom Høgaasen til vif.no.

90-laget åpnet Norway Cup med 4-0-seier mot Austrått søndag kveld. 91-landslagspiller Bardh Shala ble tomålscorer, mens Khoger Mohammed Ali og Anders Nitteberg Lie scoret Vålerengas to siste mål.

- Vi føler at vi ikke har nok engasjement i førsteomgang, men er bedre etter pause. Vi skaper ti-tolv sjanser og scorer fire mål. Det er dårligere uttelling enn vi ønsker å ha. Tempoet i kampen er dessuten ikke særlig høyt. Det bør opp i neste kamp. Vi må ha større presisjon i spillet vårt når vi møter bedre lag senere i turneringa. Vi har noen småting vi må justere, men engasjementet er det viktigste, sier Høgaasen.

Reklame

Nå: Enormt salg på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken