(SIDE 2): Skuespiller Dominic Cooper fikk sitt gjennombrudd med filmsuksessen «Mamma Mia». Her traff han også en jente han forelsket seg i, medskuespiller Amanda Seyfried. I filmen spiller de Sky og Sophie som skal gifte seg, men også privat ble de et par.

Det førte til at de begge gikk fra sine kjærester.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Men kort tid etterpå gikk Cooper tilbake til ekskjæresten Joanna Carolan. Deretter ble han sammen med Amanda igjen. Og så var det tilbake til Joanna...

Hvem er egentlig hjerteknuseren sammen med? Daily Mail prøver å nøste opp i intrigene.

Angret
30 år gamle Dominic hadde vært kjæreste med komiker Joanna Carolan siden han var 18 år. På filminnspillingen til «Mamma Mia» falt han pladask for vakre Amanda Seyfried. Dermed måtte han si farvel til Joanna.

Forholdet til Amanda viste seg å ikke vare etter at innspillingen var avsluttet høsten 2008. Dominic angret bittert på bruddet med kjæresten han hadde holdt sammen med siden tenårene. Etter en rekke forsikringer om at hun var den eneste kvinnen i hans liv, tok Joanna kjekkasen tilbake.

Hvorfor er da Domenic og Amanda nylig observert i het omfavnelse på nattklubben Mahiki i London?

Intriger
Det ser ut til at forholdet mellom motspillerne har blusset opp på nytt uten at Dominic har avsluttet forholdet med Joanna.

Venner hevder at han rett og slett ikke klarer å velge mellom sin nye forelskelse og ungdomskjæresten.

Nå kan det vise seg at 28-åringen Joanna har tatt avgjørelsen for ham. Hun er lei av at Dominic ikke er trofast, og hevder at forholdet er over for godt.

- Det var 12 flotte år, men jeg går ikke tilbake til ham. Det er over, sier Joanna Carolan til The Daily Mail.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!