(SIDE2:) Anna Rasmussen, bedre kjent som toppbloggeren Mamma til Michelle, tar med seg både Michelle og lille William og flytter til utlandet til høsten.

Det annonserte hun delvis på sin egen blogg i dag under innlegget Bikini Fun.

I år slutter ikke sommeren i august

«I år slutter ikke sommeren i august, men ja faktisk ikke før langt ut over høsten. Jeg og ungene skal flytte bort i midten av august. Vi skal faktisk flytte et stykke unna, med mye sol og sommer temperatur året rundt!» Skriver hun på bloggen.

- Jeg har alltid hatt lyst til å flytte utenlands! Jeg tror det er mange som tenker de vil det, men at det som regel aldri skjer... Det er nå jeg har muligheten, og derfor velger jeg å være spontan og gripe sjansen mens jeg har den, sier Anna Rasmussen til Side2.

Side2s foreldreblogger har imidlertid ikke lyst til å avsløre hvor hun skal flytte ennå.

Godt kjent

Foreløpig planlegger Rasmussen å bo utenfor Norge i ett år. De skal bo på ett sted og skal se på hus i mai. Det er et sted Anna Rasmussen kjenner godt fra før.

- Det er nå jeg jobber «hjemmefra» og slipper å være låst til en plass på grunn av det, og ikke minst kan vi gjøre det nå fordi Michelle (3) ennå ikke har begynt på skolen, sier hun til Side2.

God timing

En annen grunn er at fedrene til William og Michelle også skal ut og reise i samme tidsrom.

- Både pappaen til William og pappaen til Michelle skal være borte det neste året, så det blir på mange måter lettere for meg om vi heller ikke er hjemme da. Det blir dumt å flytte bort fra familie og venner, men jeg kommer selvsagt til å få mye besøk fra alle sammen og jeg har kjennskap til plassen vi flytter og mange som jeg kjenner som bor der!

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=aVSR6yCf5LUbVyjxgDMP9k2abHESccZmUqMLO2DGSREbbCXlpXci9UnyJFnBard7wrxsEFDgQWnhRvlhNhGOmnGyRYO_dWYDXBczz6FBOUDEPYwNSt68Ly9jiHUzgT8fSNDTsI9J8vg&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);