Gå til sidens hovedinnhold

- Man får mange falske damer som kaster seg selv etter deg

Verdens raskeste mann, Usain Bolt, forteller i et intervju med The Sun at han ønsker å starte familie med en ny, hemmelig flamme.

- Forhåpentligvis har jeg barn snart. Hva er det jeg gjør med livet mitt? Jeg er 27 år gammel jo! Begynner å bli gammel, sier Bolt.

I intervjuet forteller Bolt at han hadde et ønske om å gjøre sin forrige kjæreste, britiske Megan Edwards gravid under OL i London. Også hun var idrettsutøver, men superstjernen gjorde det slutt da hun begynte å snakke om forholdet i media.

- For meg er det vanskeligste å finne ut som noen er ekte eller ikke. Noen ganger kan det virke sånn i begynnelsen, denne personen er kul og hyggelig, men så, seks måneder senere så snakker de ut om livet ditt.

Redd for London-jenter
Dametilbudene står i kø for Bolt, som er en av verdens mest kjente idrettsutøvere. Ifølge Forbes er han god for 140 millioner kroner. Det er heller ikke mangel på vakre jenter.

- Jeg har datet mye, og det er lett å se om det vil funke eller ikke. Man får mange falske damer som kaster seg selv etter deg. Det er vanskelig å være singel, sier han.

- Det er så mange nydelige jenter overalt hvor jeg går, men jeg er særlig redd for London-jenter, sier han uten å utdype hvorfor.

Har kjæreste
Bolt bekrefter i intervjuet at han har funnet kjærligheten på ny, men vil ikke si hvem det er. Det er viktig for ham å holde privatlivet adskilt fra rampelyset.

- Jeg har kjæreste nå. Hun forstår at jeg ikke vil utlevere meg, fordi det verste som finnes er å gjøre det, og deretter finne ut at det ikke fungerer. Forhåpentligvis kommer dette forholdet til å fungere, så jeg kan spole framover litt. Det å få barn er definitivt noe jeg ønsker meg, sier han.

Ifølge avisen er den nye kjæresten også fra Jamaica.

Reklame

Best i test: Maskinene som gir deg sunnere frityrmat

Kommentarer til denne saken