Gå til sidens hovedinnhold

Mannens vågale vårtrender

Hva er hetest fra catwalken for våren 2007? Svaret får du her.

(SIDE2): Lurer du på hva som blir hetest for menn til våren? Se bildene og les her - så er det bare opp til deg å være den mest vågale i guttegjengen.

Stem også på din favoritt til høyre på siden.

Grått
Motehusene Gucci, Dolce & Gabbana, Versace og Valentino går alle mot en grå vår. Hele dresser, shortser, vester, hatter og slips er preget av den triste, men kule fargen.

Sølv
Den spreke britiske designeren John Galliano vil at herrene skal kle seg i hele antrekk i sølv, mens Marc Jacobs, Miu Miu og Burberry Prorsum går for deler av antrekket i grått og sølv.

Brunt skinn
Versace er spesielt opptatt av brunt skinn for sommeren 2007. Designeren bruker tynne skinnbelter og brune skinnsko. Gianfranco Ferre vil at vi skal kle oss i brune skinnjakker, mens Burberry vil kle opp herrene med brune skinnvesker.

Shortsen
Den korte shortsen var blant fjorårets heteste moteplagg for kvinnene. Skal vi tro verdens heteste designere, vil trenden fortsette også i år. Herrenes shortser skal også være korte.

Tennissokkene
Til de korte shortsene, kan mannen gjerne ha hvite eller grå tennissokker. Sokkene får igjen lov til å synes over skoene.

Bowlerhatten
Menn har allerede kledd seg i hatt noen år nå, men bowlerhatt er den siste og heteste. John Galliano vil at vi skal kle oss i en bowlerhatt i sølv. Du kan gjerne gå for en sort bowlerhatt, som hos designerne bak den kanadiske suksessen Dsquared.

Se bildene lenger ned - og la deg inspirere til en vår full av grått, sølv, leopard og superkorte shortser. Om du våger.....

Les mer om mote her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Reklame

Siste sjanse: 10 superkupp du gjør på Cyber Monday