Gå til sidens hovedinnhold

Babyboom i Manshow

Både Håvard Lilleheie og Morten Ramm skal bli fedre.

(SIDE2): Tv2 Zebra-programleder Håvard Lilleheie (35) og kona Anita Rennan Lilleheie skal blir foreldre, melder «God kveld Norge».

Barnslig vår
Nå kan Side 2 avsløre at også «Manshow» kollega Morten Ramm (30) og hans samboer Anette Skarpås venter barn. Morten er dog tidligere ute enn sin gode venn siden han og samboeren har termin i mars mens Håvard og kona venter barn i juni.

- Ja jeg kan bekrefte at jeg skal bli far, men utover det har jeg ingen kommentar, sier Morten til Side2.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Håvard på sin side er mer snakkesalig overfor «God kveld Norge».

Håper på fotballspiller
- Jeg håper det blir en gutt, sånn at jeg får en fotballspiller. Noe av det første jeg skal gjøre når han blir født, er å melde ham inn i Strømsgodtsets fanklubb, ler den travle blivende barnefaren.

Anita og Håvard giftet seg i Drammen i august i år. På grunn av den forestående familieforøkelsen, planlegger ekteparet nå å flytte fra Oslo til Drammen. Der har de kjøpt en villa som de pusser opp.

Håvard og Morten har siden høsten 2006 vært programledere for det satiriske humorshowet «Manshow». Programmet har vært regnet som noe kontroversielt fordi Lilleheie har kjørt en stil som tradisjonelt har blitt oppfattet som mannssjåvinist. Programmet begynte som et rølpeprogram, men er nå blitt mer talkshowrettet. Men «Manshow» er fortsatt kontroversielt, provoserende og med grisete humor.

Travelt år
Det siste året har vi sett Ramm selge hasj på Karl Johan, selge fårikål i Pakistan og måle penisen sin på «Manshow». Morten vant prisen for beste nykommer under «Komiprisen» tidligere i år.

Håvard befinner seg på filminnspilling i USA hvor han spiller inn filmen «Au Pair, Kansas». Han har hovedrollen, mens pornolegenden Traci Lords spiller den kvinnelige hovedrollen.

Har du et kjendistips ? Send det til Side2@nettavisen.no

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken