DHL-guiden har igjen kåret de be beste spisestedene langs norske veier.

Der ble det klart at Marché var i en særklasse - igjen.

Dette var fjerde året på rad at spisestedet gikk av med seieren i kåringen.

- Vi er stolte og glade over å få bekreftet at den strategien vi arbeider etter er riktig. Videre er jeg stolt over alle våre medarbeidere som gjør en utrolig jobb ute på våre restauranter, sier Thorill Pettersson, Culinary Advisor i Marché Norge til NA24.

- Vårt fokus nå er å ytterligere forbedre vårt produkt, øke fokus på lokale produkter og produsenter, samt skape en tydeligere tilknytning mellom våre restauranter og deres nærmiljøer, legger Pettersson til.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK!

- Det perfekte spisested
Marché har restauranter plassert langs motorveier, rasteplasser, på flyplasser også videre. Restauranten som vant kåringen ligger på Rygge, og slik begrunner juryen det valget:

«Det perfekte spisested. Her er menyen bred, samtidig som sunnhet og gode råvarer står i fokus. Hyggelig personale og god hygiene. Har også et meget godt tilbud til barna»

I år skulle nemlig barnevennligheten vektlegges like mye som det kulinariske tilbudet, men Marché gikk likevel av med seieren i kåringen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Barna trives
Pettersson mener resultatene kommer som en følge av et sterkt og konsistent fokus på fersk og sunn mat, kombinert med et ønske om hele tiden å tilby det lille ekstra.

- Og det gjelder for alle våre kunder, uansett hvor små de er. Barn trenger sunn og god mat – også langs veiene. Alle våre veikroer har også de samme lekeområdene både ute og inne, og vi ser at barna trives godt på Marché.

I tillegg til vinnerrestauranten på Rygge, ble Marché på Holmestrand kåres til den beste veikroen mellom Oslo og Kristiansand, mens reisende mellom Trondheim og Oslo finner strekningsvinneren i Marché Lillehammer.

Spisestedene som er testet, blir rangert fra en til tre stjerner, der tre er best. Noen spisesteder får ikke stjerner, fordi de ikke tilfredsstiller guidens krav til matkvalitet og sunnhet.

Her er de beste spisestedene på strekningene, ifølge DHL:
Oslo - Trondheim: Marché Lillehammer (tre stjerner)
Trondheim - Bodø: Snåsakroa (to stjerner)
Oslo - Kristiansand - Stavanger: Marché Holmestrand (tre stjerner)
Oslo - Ålesund og Molde: Bjorlistuggu (to stjerner)
Oslo - Ørje: Bakergaarden Café og Restaurant (tre stjerner)
Troms: Vollan Gjestestue (tre stjerner)
Oslo - Bergen via RV7: Sofias Café og Bar (tre stjerner)
Oslo - Bergen via E16: Valdres mathus, kafé og spiseri (tre stjerner)
Oslo - Svinesund: Marché Rygge øst/vest (tre stjerner)
Oslo - Trondheim via Østerdalen: Kvikne Fjellhotell (to stjerner)

Se hele guiden her!

Hvilken veikro mener du er best? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!