Gå til sidens hovedinnhold

- Hun drikker jo ikke øl engang

Maria Haukaas Storeng tror ikke hun og Mira Craig hadde hatt mye å snakke om som nære venner.

HOTEL BRISTOL (SIDE2:) For tredje året på rad deltar Maria Haukaas Storeng i en Melodi Grand Prix-konkurranse.

Inge Solmo: - Hun kveler meg nesten

I fjor var det Melodifestivalen i Sverige, hvor hun røk ut allerede i semifinalen. Året før der igjen var det storsuksess med «Hold On, Be Strong», som endte på en svær respektabel femteplass i den europeiske finalen i Beograd.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Hadde ikke hatt mye å prate om
Nå står hun på MGP-scenen med «Make My Day» og håper å gjenta 2008-suksessen, denne gangen uten Mira Craig.

Marias låt: Plagiat? Døm selv!

Tidligere har flere medier skrevet om forholdet mellom Mira Craig og Maria Haukaas Storeng. Deres vennskap er blitt beskrevet som anstrengt, men det avviser Haukaas Storeng.

- Mira er ei flott og kjempehyggelig jente å jobbe med. Og hennes Grand Prix-bidrag i år var strålende. Jeg har faktisk låta på hjernen nå, sier Maria til Side2.

Men venninner på fritiden er de likevel ikke.

- Jeg tror at om vi hadde satt oss ned etter jobb en dag for å ta en øl - og hun drikker jo ikke øl engang - eller en kaffe, så hadde vi ikke hatt noe særlig å prate om, sier Maria.

Aldri kranglet med Mira
Men Maria gjør det klart at de to ikke er uvenner.

- Vi har aldri røket uklar med hverandre, så vi fungerer godt sammen, sier hun.

Hun har ikke pratet mye med Mira Craig etter Melodi Grand Prix-deltakelsen i 2008. Men Maria snek seg til å være med som publikum under delfinalen i Skien, og fikk så vidt sagt hei til sin ekspartner der.

- Jeg fikk en liten klem før hun løp videre for å gjøre seg klar, sier den søte jenta fra Senja i Troms.

- Buksedrakta gjør meg lang
I etterkant av delfinalen på Ørland i Trøndelag, hvor også Keep Of Kalessin gikk videre, har kritikken haglet mot Maria på grunn av buksedrakten hun bar i delfinalen. Den kritikken skjønner GP-stjernen lite av.

Les også: Maria og Metallgutta videre

- Jeg synes det er en fantastisk kreasjon. Den gjør meg lang, og er også litt banebrytende ved at dette er en ballade uten lang kjole med slep. Sånn sett synes jeg det er en flott drakt å ikle seg, sier Maria.

Til Side2 avslører Maria at hun og designeren Christina Lovery har laget nok en kreasjon, men hun vil ikke si noe om den. Ikke et eneste ord.

- Dere får vente å se. Kanskje bruker vi den på lørdag, men det er hemmelig, sier Maria.

- Hvorfor så hemmelighetsfull?

- Vel, man skal ikke springe rundt i finstasen før premieren. Du kan jo se på det litt som at man ikke skal se brura før bryllupet, sier Maria mens hun smiler lurt.

Om hun kaster buksa til fordel for en kjole, blir i hvert fall Melodi Grand Prix-klubben glad.

- Hun bør velge noe som er mer fresht, og som viser at hun er en ung og flott kvinne. Etter min mening er hun en av Norges peneste damer, og da bør hun få vist det også på scenen. Det kan gjerne også være mer glitter og glamour, mener leder Morten Thomassen i Grand Prix-klubben.

Kjæresten sitter i salen
Kleskritikken til tross, Maria Haukaas Storeng gleder seg til lørdagens Melodi Grand Prix-finalen, og denne gangen stiller kjæresten Hans Marius Hoff Mittet opp som støtte i salen i Oslo Spektrum.

- Under delfinalen i Sverige i fjor måtte han jobbe hjemme i Norge, men i år er han med. Han gleder seg veldig og er veldig stolt over at jeg er med igjen. Det er han jo nesten programforpliktet til, sier Maria.

Siste fra Side2: Sjekk forside nå!

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken